Setari Cookie-uri

Cinefili, e vremea sa ne animam!

Luna octombrie vine in Bucuresti cu invitatii la filme, dar nu orice filme, ci animatii pentru fanii genului care deplang dublarea Cartoon Network-ului. Despre Anim弾st, plus alte stiri din lumea filmului si o evaluare la sange a exploziei de parodii din 2008, aflati pe MovieBox.ro saptamana asta.

Luna octombrie vine in Bucuresti cu invitatii la filme, dar nu orice filme, ci animatii pentru fanii genului care deplang dublarea Cartoon Network-ului. Despre Anim’est, plus alte stiri din lumea filmului si o evaluare la sange a exploziei de parodii din 2008, aflati pe MovieBox.ro saptamana asta.

Moviebox.ro va informeaza despre festivalul international de animatie Anim’est, care aliniaza la linia de start a celei de-a treia editii o bogatie vizuala de filme ale genului. De vineri, oita Anim’est-ului va asteapta la cinematografe din Bucuresti – aflati care in sectiunea MovieNews. Tot aici v-am spicuit vesti de pe platourile noului film marca Tim Burton: iar primele poze de la filmarile lui “Alice in Tara Minunilor” sunt la doar un click distanta!

Cine sufera de pe urma crash-ului american? Probabil ca intreaga lume va simti unda de soc, dar macar un canal TV are de ce sa jubileze in perioada asta disperata: aflati de ce HBO a tras lozul cel mare cu “Americantown”! Saptamana asta am marcat cu negru in calendar data de 26 septembrie, caci un mare actor american ne-a parasit: am adunat reactiile starurilor la trecerea in nefiinta a lui Paul Newman, toate constiente de locul acestui monstru sacru in istoria cinema-ului.

Nu in ultimul rand la capitolul vesti din cetatea filmului, daca va intereseaza ce mai invart Johnny Depp, Anne Hathaway sau John Travolta, avem un update la noile proiecte care se coc acum in studiouri. Daca, in schimb, gasiti mai ademenitoare picanteriile din viata privata a VIP-urilor, intrati pe NewsBox, unde barfele abunda. Aici am schitat un rezumat al realizarilor pentru care regretatul Paul Newman va ramane in inimile fanilor. In plus, ca sa invioram putin atmosfera, pentru aceia dintre voi care nu stiau ca protagonistul din seria Harry Potter are adevarate veleitati actoricesti – ei bine, aflati ca piesa “Equus” in care se desfasoara Daniel Radcliffe a debutat de curand pe Broadway. Si asta nu-i nici cel mai socant amanunt de care veti avea parte citind stirea
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.