Setari Cookie-uri

Cinefili, e vremea sa ne animam!

Luna octombrie vine in Bucuresti cu invitatii la filme, dar nu orice filme, ci animatii pentru fanii genului care deplang dublarea Cartoon Network-ului. Despre Anim弾st, plus alte stiri din lumea filmului si o evaluare la sange a exploziei de parodii din 2008, aflati pe MovieBox.ro saptamana asta.

...

O viata ia sfarsit, alta incepe cu toate panzele-nainte – si aici ma refer la noua viata de cuplu cu acte-n regula la care s-au inhamat Scarlett Johansson si Ryan Reynolds. Moviebox opineaza obiectiv ca cei doi arata delicios impreuna! Si ca tot veni vorba de familie, se pare ca instinctul matern are o reactie adversa la superficialitatea Hollywood-iana: aflati cum mamicile Sharon Stone si Jenny McCarthy “ajuta” la stabilirea unui nou record de prostie pentru blonde.

Un nou top, de data asta gandit pe trepte de involutie, va asteapta sa dati cu parul sau cu parerea, in cadrul sectiunii Box Tops. Saptamana asta mi-am dezvaluit dintocii si gherutele dupa ce-am prins veste de noul proiect al lui Jack Black: o parodie la seria “Bourne” – asadar, va invit sa ne amintim cum erau “spoof movie”-urile inainte sa isi piarda pretentia la un fir narativ, si bun gust. Apoi, o mica rabufnire impotriva spoof-urilor actuale, care ar insulta inteligenta unui pui de curca daca nu s-ar gasi destui spectatori dispusi sa scuteasca puiul de chinul vizionarii.

Ca-ntotdeauna, programul cinematografelor bucurestene il gasiti la sectiunea “Saptamana aceasta”, iar cei cu privire-n perspectiva pot arunca un ochi pe filmele urmatoarelor luni, la sectiunea “In curand”.



Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.