Pentru luna octombrie, revista La Cucina, singura revista de food&deco din Romania, ti-a pregatit mese imbelsugate si pline de savoare. Un regal imparatesc pe cinste. Vorbim despre preparate din vanat si sortimente de vinuri alese.
Toamna este cel mai bun prilej pentru festinuri pe placul oricarui gurmand. Pentru ca revista La Cucina respecta valorile traditiei, fara a neglija inventivitatea si inovatia din bucataria moderna, am colindat tara in cautarea evenimentelor de profil inedite. Despre fripturi la protap, branzeturi maramuresesne, ceaune pline cu gulasi unguresti sau retete inedite dupa care pot fi preparate sarmalele in diferite culturi, te invitam sa citesti in materialele care povestesc despre Festivalul Vaii Muresului de la Rastolita sau despre Festivalul Sarmalelor. Si cum Revelionul nu este tocmai departe, te sfatuim sa iti planuiesti de pe acum vacanta. Poate te inspira o destinatie precum Antalya - Turcia.
Pe siteul revistei, la adresa www.lacucina.ro, te asteapta o serie de retete inedite si articole despre oboiceiuri culinare din intreaga lume. Cauta editia de octombrie a revistei La Cucina, unde ti-e drag sa gatesti.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- L-a făcut ”loser” în direct: Brigitte Macron și momentul care a șocat planeta
- 7 convingeri atât de comune, încât vei fi șocat(ă) când vei afla că sunt complet false
- Povestea fabuloasă a șahistei Nona Gaprindashvili, femeia care a învins marii maeștri ai lumii și a câștigat războiul cu Netflix