Pentru luna octombrie, revista La Cucina, singura revista de food&deco din Romania, ti-a pregatit mese imbelsugate si pline de savoare. Un regal imparatesc pe cinste. Vorbim despre preparate din vanat si sortimente de vinuri alese.
Toamna este cel mai bun prilej pentru festinuri pe placul oricarui gurmand. Pentru ca revista La Cucina respecta valorile traditiei, fara a neglija inventivitatea si inovatia din bucataria moderna, am colindat tara in cautarea evenimentelor de profil inedite. Despre fripturi la protap, branzeturi maramuresesne, ceaune pline cu gulasi unguresti sau retete inedite dupa care pot fi preparate sarmalele in diferite culturi, te invitam sa citesti in materialele care povestesc despre Festivalul Vaii Muresului de la Rastolita sau despre Festivalul Sarmalelor. Si cum Revelionul nu este tocmai departe, te sfatuim sa iti planuiesti de pe acum vacanta. Poate te inspira o destinatie precum Antalya - Turcia.
Pe siteul revistei, la adresa www.lacucina.ro, te asteapta o serie de retete inedite si articole despre oboiceiuri culinare din intreaga lume. Cauta editia de octombrie a revistei La Cucina, unde ti-e drag sa gatesti.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Mirela Vaida, amendată de Primăria Capitalei. Mesajul tranșant pe care l-a transmis prezentatoarea de la Acces Direct
- Oana Matache și Radu Siffredi, concurenți la Power Couple: Avem nevoie de psihiatru după asta
- Cleopatra Stratan și Edward Sanda, eliminați din America Express: Eu am simțit ca fiind un semn mare