Setari Cookie-uri

Citeste revista La Cucina: recomandata devoratorilor de bun gust

Pentru luna octombrie, revista La Cucina, singura revista de food&deco din Romania, ti-a pregatit mese imbelsugate si pline de savoare. Un regal imparatesc pe cinste. Vorbim despre preparate din vanat si sortimente de vinuri alese.

Descoperim impreuna bucataria Elvetiei si felul in care se pregatesc pentru festin cele 23 de cantoane cu platouri cu afumaturi si carnati proaspeti, sauerkraut si fondue de branza. Daca iti doresti o masa bogata in oras, poti alege unul dintre restaurantele recomandate de noi. Si pentru ca masa sa fie desavarsita, am cerut parerea unor degustatori profesionisti care ne-au recomandat vinuri alese, menite sa sustina gustul preparatelor.

Toamna este cel mai bun prilej pentru festinuri pe placul oricarui gurmand. Pentru ca revista La Cucina respecta valorile traditiei, fara a neglija inventivitatea si inovatia din bucataria moderna, am colindat tara in cautarea evenimentelor de profil inedite. Despre fripturi la protap, branzeturi maramuresesne, ceaune pline cu gulasi unguresti sau retete inedite dupa care pot fi preparate sarmalele in diferite culturi, te invitam sa citesti in materialele care povestesc despre Festivalul Vaii Muresului de la Rastolita sau despre Festivalul Sarmalelor. Si cum Revelionul nu este tocmai departe, te sfatuim sa iti planuiesti de pe acum vacanta. Poate te inspira o destinatie precum Antalya - Turcia.

Pe siteul revistei, la adresa www.lacucina.ro, te asteapta o serie de retete inedite si articole despre oboiceiuri culinare din intreaga lume. Cauta editia de octombrie a revistei La Cucina, unde ti-e drag sa gatesti.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.