Setari Cookie-uri

Inteligenta erotica: Putem dori ceea ce avem deja?

In 3 noiembrie Esther Perel, autoarea bestsellerului Inteligenta erotica, raspunde la intrebari despre secretul unei casnicii fericite

Inteligenta erotica (Mating in captivity) a fost tradusa in 20 de limbi si s-a vândut in peste 100.000 de exemplare in intreaga lume. Perel scrie periodic articole de specialitate in publicatii de referinta precum The Washington Post, Vogue, Health Parent, Working Women, a fost intervievata de New York Times si The Wall Street Journal si invitata la Oprah Winfrey Show, The Sunday Show si Good Day New York.

„Inteligenta erotica aspira sa va angajeze intr-o discutie sincera, clara si provocatoare. Va incurajeaza sa aveti curiozitati, sa spuneti ceea ce este de nerostit si sa nu va temeti sa puneti sub semnul intrebarii corectitudinea sexuala si afectiva. Lasând usile deschise spre viata erotica si viata de familie, va invit sa punem accentul pe sex”, declara Esther Perel.

Inteligenta erotica. Reconcilierea vietii erotice cu viata de familie este aparuta in colectia Stilleto, o colectie exclusiv pentru femei: “Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Ne propunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid si tinerete vesnica. Cum sa facem sa le putem avea pe toate?”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.