Saptamana Artei 2009

Saptamana Artei 2009
Kudika
12 Noiembrie 2009

Intre 12-17 octombrie 2009 s-a tinut in Tashkent marele evenimentul anual de cultura, arta si moda, Art Week Style.Uz 2009. Fidel traditiei, festivalul Art Week Style a combinat expozitii si prezentari, competitii ale designerilor tineri si ale fotografilor, Festivalul National de Imbracaminte (National Dress Festival), prezentari ale stilistilor locali si internationali, seminarii de lucru tinute de profesionisti din domeniul artei si culturii, concerte de caritate si petreceri insufletite de vedete internationale.

Pe o parte a fost arta aplicata trendy iar pe cealalta creatiile artistice ale designerilor. Aceasta modalitate de prezentare nu a vrut sa indice o competitie intre moda si arta aplicata, din contra, a dorit sa arate ca acestea doua coexista intr-o maniera armonioasa facand impreuna parte din arta contemporana. Expozitia a inclus lucrari ale faimosilor maestri din cadrul IJOD (Creativity), specialisti din domeniul artei si maestri nationali din Asociatia Uzbekistan alaturi de haine moderne, accesorii create atat de nume recunoscute cat si de amatori, creatii ale tinerilor designeri (incluzand design interior si web-design). Incepand cu prima zi a Saptamanii Artei, expozitiile au inclus si show-room-uri de bijuterii si colectiile noi ale unor branduri recunoscute.
Foto: Capturi de la expozitia Chopard din cadrul Saptamanei de Arta 2009 realizate de Yves Forestier/Yves Forestier/Getty Images For Style.UZ

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri