Setari Cookie-uri

Regina cu chip rebel nu merge in rai

Iubite de unii si hulite de altii, telenovelele reusesc sa starneasca cele mai multe controverse in peisajul media romanesc. Poti sa plangi alaturi de Roza, personajul interpretat de Nicoleta Luciu in cea mai recenta telenovela autohtona, Regina, sa razi alaturi de Marichuy din Iubire cu chip rebel sau poti sa critici intamplarile cliseistice care par sa se tot repete in filmele de acest gen, insa nu poti ramane indiferent. Cate dintre noi n-am invatat macar cateva cuvinte in spaniola doar urmarind o telenovela plina de intrigi, inainte de a fugi la scoala sau la job? Cel mai solid argument in favoarea telenovelelor este ca decat sa pornesti TV-ul si sa te uiti la stiri deprimante, mai bine te uiti la o telenovela cu intamplari desprinse, pana la urma, din viata noastra de zi cu zi.

regina Iubite de unii si hulite de altii, telenovelele reusesc sa starneasca cele mai multe controverse in peisajul media romanesc. Poti sa plangi alaturi de Roza, personajul interpretat de Nicoleta Luciu in cea mai recenta telenovela autohtona, Regina, sa razi alaturi de Marichuy din Iubire cu chip rebel sau poti sa critici intamplarile cliseistice care par sa se tot repete in filmele de acest gen, insa nu poti ramane indiferenta. Cate dintre noi n-am invatat macar cateva cuvinte in spaniola doar urmarind o telenovela plina de intrigi, inainte de a fugi la scoala sau la job? Cel mai solid argument in favoarea telenovelelor este ca decat sa pornesti TV-ul si sa te uiti la stiri deprimante, mai bine te uiti la o telenovela cu intamplari desprinse, pana la urma, din viata noastra de zi cu zi.

Iata care sunt cele mai de succes telenovele ale momentului:

1. Regina

“Regina” reprezinta continuarea telenovelei “Inima de tigan”, infatisand povestea de iubire dintre Regina (Diana Dumitrescu) si Cosmin (Bogdan Albulescu), dar si multe alte intrigi, pasiuni si secrete. Fiind vorba despre o telenovela, si in Regina trebuie sa existe un conflict: la prima vedere, pare sa fie vorba despre cel dintre tiganii care si-au pastrat valorile si traditiile vechi de secole si tiganii moderni, care nu mai tin cont de sfaturile batranilor. Insa, Regina inseamna mult mai mult de atat, aducand in prim plan dramele amoroase ale tuturor personajelor, secretele fiecaruia si setea de razbunare a altora. De exemplu, Nicoleta Luciu, interpreta Rozei din Regina, joaca rolul unei femei care trebuie sa accepte faptul ca barbatul pe care il iubea, Thierry (interpretat de Cabral), dar si copilul lor, au pierit din cauza lui Don Antonucci, un tigan cu un trecut misterios. Acum, Roza asteapta momentul propice pentru a-si potoli setea de razbunare pentru aceste crime, tragice pentru ea.

Rolul principal apartine Dianei Dumitrescu, ce o interpreteaza chiar pe Regina, frumoasa fiica adoptiva a lui Don Antonucci. Regina trece printr-o schimbare majora pe parcursul serialului, transformandu-se dintr-o fata timida intr-o femeie curajoasa si pasionala, doar datorita iubirii.

Telenovela Regina este difuzata pe Acasa TV, de luni pana joi la ora 20,30.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.