Setari Cookie-uri

Regina cu chip rebel nu merge in rai

Iubite de unii si hulite de altii, telenovelele reusesc sa starneasca cele mai multe controverse in peisajul media romanesc. Poti sa plangi alaturi de Roza, personajul interpretat de Nicoleta Luciu in cea mai recenta telenovela autohtona, Regina, sa razi alaturi de Marichuy din Iubire cu chip rebel sau poti sa critici intamplarile cliseistice care par sa se tot repete in filmele de acest gen, insa nu poti ramane indiferent. Cate dintre noi n-am invatat macar cateva cuvinte in spaniola doar urmarind o telenovela plina de intrigi, inainte de a fugi la scoala sau la job? Cel mai solid argument in favoarea telenovelelor este ca decat sa pornesti TV-ul si sa te uiti la stiri deprimante, mai bine te uiti la o telenovela cu intamplari desprinse, pana la urma, din viata noastra de zi cu zi.

2. Iubire cu chip rebel

Telenovela mexicana “Inger cu chip rebel” infatiseaza povestea emotionanta a unei orfane, Marichuy (Maite Perroni) care, la 14 ani, fuge din orfelinatul in care fusese lasata dupa moartea mamei ei, pentru a-si castiga independenta si fericirea. Pe strazile periculoase ale orasului, este atacata de un raufacator, ceea ce o face sa urasca barbatii pentru totdeauna (asa credea ea). Din cauza saraciei, personajul principal din Iubire cu chip rebel intra intr-o situatie neplacuta si este condamnata, fiind judecata la tribunal (fara ca cineva sa stie) chiar de catre tatal sau.

Pe durata procesului, este sustinuta moral de psihologul Jose Miguel, cu care se casatoreste, ramanand si insarcinata, dar pe care il paraseste intr-un final din cauza unui secret din trecutul acestuia, ce iese la suprafata. In serialul Iubire cu chip rebel, lucrurile par sa se complice din ce in ce mai mult, intrucat Marichuy fuge intr-un sat indepartat, unde cunoaste un fermier prosper ce se indragosteste de ea, afland, ulterior, ca este un fost coleg de facultate al sotului ei de drept, Jose Miguel.

Telenovela Iubire cu chip de inger este difuzata pe Acasa TV, de luni pana vineri la ora 18,30.

3. Toantele nu merg in rai

Pe locul trei avem tot o telenovela mexicana din 2008, Toantele nu merg in rai, fiind prima productie de acest gen filmata si difuzata in high definition. Toantele nu merg in rai este un serial de comedie, in care poti urmari intamplarile prin care trece Candy (Jacqueline Bracamontes), indragostita de la 15 ani de Patricio (Valentino Lanus), cu care si urmeaza sa se casatoreasca. In telenovela Toantele nu merg in rai, comedia se impleteste cu drama, atunci cand protagonista isi da seama ca viitorul ei sot o inseala cu sora ei si hotaraste sa isi insceneze propria moarte, plecand intr-un loc indepartat, fara sa stie ca este insarcinata.

Telenovela Toantele nu merg in rai este difuzata pe Acasa TV, de marti pana vinery la ora 22,30.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.