Setari Cookie-uri

Teatru: Calatoria

Teatrul Undercloud prezinta Joi, 27 noiembrie 2008, Ora 19.00, la Teatrul Ion Creanga premiera Calatoria un spectacol de Chris Simion si Ioana Marchidan, dupa nuvela Pescarusul Jonathan Livingstone, de Richard Bach.

“ Sunt Jonathan Livingstone. Incepe calatoria mea spre paradis. Destinatia aceasta nu este un loc sau un timp. Este oriunde si oricand. Daca nu ai rau de inaltime... urmeaza-ma.”

CALATORIA este un spectacol emotionant de teatru-dans, realizat dupa nuvela de o sensibilitate uimitoare - Pescarusul Jonathan Livingstone, a lui Richard Bach. Intr-o lume sufocata de vulgaritate, violenta si urat, productia Teatrul Undercloud alege sa vorbeasca despre generozitatea iubirii, despre curaj, despre sansa de a fi diferit si, mai ales, despre libertate...

Cinci tineri se intalnesc, se uita la TV si se fixeaza pe un documentar cu pescarusi. Faptul ca in acest timp fumeaza marijuana ii determina sa isi imagineze ca ei insisi se transforma in pasari. Unul dintre ei isi doreste mai mult decat zborul limitat al celorlati. Stolul il reneaga, il proscrie. Jonathan Livingstone nu renunta la zbor si reuseste sa isi depaseasca limitele. Astfel, reuseste sa intalneasca un alt stol de pescarusi, mai intelepti, care zboara la altitudini inalte si care au ca scop sa traiasca bunatatea si dragostea. Libertatea este natura noastra.

"Cerurile te incarca in diferite feluri. Cauta neincetat sa ramai liber. Inima ta poate iubi tot ce doreste.Viata nu are nici o valoare inchisa intre limite.

Te desavarsesti mereu. in fiecare rasarit de soare se naste ceva frumos.

CALATORIA aceasta nu are sfarsit."

Distributia:
Istvan Teglas
Lari Cosmin Giorgescu
Silviu Bertalan
George Albert Costea
Ioana Marchidan

Costume: Raluca Fratiloiu by EFIRAL Design
Video-proiectie: Andrei Tugulea
Scenariul si regia artistica: CHRIS SIMION
Coregrafia: IOANA MARCHIDAN

Rezervari la 0727.100.856 sau la Casa de Bilete a Teatrului tel: 021.317.85.90
Detalii pe www.daya.ro
Recomandat persoanelor peste 14 ani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.