Setari Cookie-uri

Ingerasii Victorias Secret Spectacol, Lenjerie si Siluete Perfecte

Tyra Banks, Gisele Bndchen, Laetitia Casta, Heidi Klum, Eva Herzigova sau Naomi Campbell ce au toate in comun? Pe langa frumusetea izbitoare si siluetele ispititoare, au in comun faptul ca si-au lansat sau propulsat cariera de supermodel odata ce au defilat pe podiumul Victorias Secret.

Miranda Kerr, 25 ani, Australia – fata rotunda, un aer jovial, corp adolescentin (cu masuri 86-61-86) si gropite in obraji – toate acestea l-au fermecat pe Orlando Bloom, prietenul (si, spun unii, viitorul sot al Mirandei). Desi are un portofoliu impresionant (din care nu lipsesc nume ca Maybelline, Cavalli, revistele Vogue sau Elle), superba australianca nu se ocupa doar cu modellingul, ci se si pregateste sa lanseze o carte destinata adolescentelor, intitulata “Pretuieste-te!”. Pentru poze, click aici.

Marisa Miller, 30 ani, SUA – la 1,73 m si 30 de ani, blonda Marisa e una dintre cele mai scunde si mai in varsta manechine VS, insa asta nu a oprit-o sa devina una dintre cele mai solicitate modele in anul 2008, aparand pe copertile a zeci de reviste americane, incluzand celebra Sports Illustrated, revista care a facut-o celebra pe Tyra Banks. Motivul successului ei? Marisa se poate mandri cu un corp in forma de clepsidra, cu un bust cupa D (natural si foarte rar intalnit in randul supermodelelor) si cu o talie de doar 58 cm. Pentru poze, click aici.

Alessandra Ambrosio, 27 ani, Brazilia – In luna august, Alessandra era gravida in luna a opta – doar 3 luni mai tarziu, aceeasi Alessandra pasea pe catwalk-ul Victoria’s Secret, imbracata in lenjerie intima - Alessandra reusise sa isi recapete silueta de manechin in timp record – singura diferenta fiind bustul mai generos, un atuu atunci cand prezinti sutiene si corsete sexy. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.