Setari Cookie-uri

Ingerasii Victorias Secret Spectacol, Lenjerie si Siluete Perfecte

Tyra Banks, Gisele Bndchen, Laetitia Casta, Heidi Klum, Eva Herzigova sau Naomi Campbell ce au toate in comun? Pe langa frumusetea izbitoare si siluetele ispititoare, au in comun faptul ca si-au lansat sau propulsat cariera de supermodel odata ce au defilat pe podiumul Victorias Secret.

Selita Ebanks, 25 ani, Insulele Cayman – Selita, care masoara 1,71 in inaltime si cantareste 55 de kilograme, e singurul “ingeras” de culoare din generatia 2008. VS nu e singurul proiect al exoticei Selita, ea fiind imaginea multor case de moda renumite: Tommy Hilfiger, Levi’s, Abercrombie si Ralph Lauren. Pentru poze, click aici.

Doutzen Kroes, 23 ani, Olanda - Cea mai noua achizitie Victoria’s Secret a aparut pentru prima data in show-ul din 2008, dezvaluind un abdomen foarte bine definit, un chip angelic si un zambet demn de coperta catalogului Victoria’s Secret. Pana a fi selectata de celebra companie producatoare de lenjerie intima, Doutzen a prezentat colectiile celor mai mari case de moda din lume (Gucci, Dolce & Gabbana, Valentino, Versace), a fost imaginea L’Oreal si a aparut pe copertile celor mai prestigioase reviste high-fashion. Pentru poze, click aici.

Heidi Klum, 35 ani, Germania - In 2008, ambasadoarea VS, al treilea cel mai bine platit manechin din lume (dupa Gisele Bündchen si Kate Moss) si veterana ingerasilor a pasit pe celebrul catwalk pentru a zecea oara, defiland intr-o funda gigantica si etaland silueta de vis a oricarei mamici (si nu numai): 1,76 cm, 57 kg si masurile 89-62-90. Desi are 3 copii si o multime de alte proiecte, printre care reality show-urile Project Runway si Germany’s Next Topmodel, Heidi nu da semne ca ar vrea sa se retraga de pe scena VS in viitorul apropiat. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.