Top 10 Vedete Hot Trecute de 50 de Ani

Top 10 Vedete Hot Trecute de 50 de Ani
Kudika
4 Decembrie 2008

Au siluete care parca nu au fost atinse de trecerea timpului, au fete luminoase si tineresti, sunt dorite, invidiate si considerate sexy. Nu, nu e vorba de Jessica Alba sau de Eva Longoria, ci de doamne care arata cu cel putin 10 ani mai tinere - doamne celebre care si-au mentinut statutul de vedeta ôHotö chiar si dupa varsta de 50 de ani!

Au siluete care parca nu au fost atinse de trecerea timpului, au fete luminoase si tineresti, sunt dorite, invidiate si considerate sexy. Nu, nu e vorba de Jessica Alba sau de Eva Longoria, ci de doamne care arata cu cel putin 10 ani mai tinere - doamne celebre care si-au mentinut statutul de vedeta “Hot” chiar si dupa varsta de 50 de ani!

10. Helen Mirren – In vara anului 2008, actrita in varsta de 63 de ani a fost fotografiata pe plaja, aratand pur si simplu incredibil in bikini (pentru poza, click aici). De atunci, actrita detinatoare de Oscar a fost inclusa in topuri de genul “Vedete cu siluete perfecte” realizate de diverse reviste americane, dovedind ca nu trebuie sa ai 20 sau 30 de ani ca sa fii considerata “Hot”.

9. Madonna - Chiar daca Madonna (50) are nevoie de ceva Botox si de o echipa de stilisti si de artisti in machiaj si hairstyle pentru a arata Hot, adevarul e ca atunci cand se prezinta la un eveniment, Madonna arata senzational. Pentru a-si mentine corpul extrem de tonifiat si pentru a deborda de energie pe scena, artista tine o dieta ce nu depaseste 1000 de calorii pe zi si petrece zilnic 3 ore in sala fitness. Pentru poza, click aici.

8. Sharon Stone – La 20 de ani, Sharon isi incepea cariera de fotomodel. La 34 de ani, facea senzatie in Basic Instinct, iar la 48 de ani ne arata ca inca merita sa fie numita “Vedeta Hot” in Basic Instinct 2. Acum, la 50 de ani, Sharon arata inca foarte bine si emana tinerete, mai ales la bratul barbatilor mai tineri decat ea. Pentru poze, click aici.

7. Kim Cattrall, interpreta bombei sexy Samantha din Sex and the City emana senzualitate prin toti porii, chiar daca a trecut de “pragul 50”. Voluptoasa, cu un corp in forma de clepsidra si cu un zambet sarmant, Kim arata intotdeauna formidabil (pentru poza, click aici) - mai mult, la 52 de ani, Kim a decis sa pozeze semi-nud si sa isi dezvaluie bustul (neafectat de gravitatie) pentru o campanie de strangere de fonduri. Pentru poza, click aici.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri