Setari Cookie-uri

Top 10 Vedete Hot Trecute de 50 de Ani

Au siluete care parca nu au fost atinse de trecerea timpului, au fete luminoase si tineresti, sunt dorite, invidiate si considerate sexy. Nu, nu e vorba de Jessica Alba sau de Eva Longoria, ci de doamne care arata cu cel putin 10 ani mai tinere - doamne celebre care si-au mentinut statutul de vedeta Hot chiar si dupa varsta de 50 de ani!

6. Tina Turner - La 59 de ani, cantareata rock isi etala picioarele impecabile in rochite mini, dansand in ritm alert pe scena. Acum, la 69 de ani, Tina Turner canta si danseaza pe scena in acelasi ritm nebun alaturi de Beyonce, imbracata in tinute mulate si sexy, fiind plina de energie si de sex appeal. Pentru poze, click aici.
Foto: Alan Light
5. Kim Basinger – Acum 20 de ani, Kate isi cladea statutul de sex simbol odata cu aparitia in Batman si era una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood. Superba blonda cu ochi albastri (acum in varsta de 55 de ani) este singura actrita din lume care are in protofoliu atat un pictorial in Playboy, cat si un Oscar. Pentru poze, click aici.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.