Setari Cookie-uri

Smokie in Romania!

Trupa rock, ce a intrat in Cartea Recordurilor cu nemuritorul hit Living Next Door to Alice, Smokie, concerteaza la Bucuresti pe 19 decembrie intr-o formula speciala. Show-ul, ce va avea loc la Sala Polivalenta, se anunta exceptional, luand in considerare faptul ca legendara trupa va interpreta celebrele piese ce au consacrat-o in acompaniamentul unei orchestre de amploare - 101 Viori, condusa de bagheta maestrului dirijor Marius Hristescu.

Trupa rock, ce a intrat in Cartea Recordurilor cu nemuritorul hit “Living Next Door to Alice”, Smokie, concerteaza la Bucuresti pe 19 decembrie intr-o formula speciala. Show-ul, ce va avea loc la Sala Polivalenta, se anunta exceptional, luand in considerare faptul ca legendara trupa va interpreta celebrele piese ce au consacrat-o in acompaniamentul unei orchestre de amploare - 101 Viori, condusa de bagheta maestrului dirijor Marius Hristescu.

Desi isi propusesera sa viziteze atractiile turistice din orasele in care vor concerta, saptmana viitoare, membrii Smokie au fost nevoiti sa renunte la aceste planuri din cauza timpului extrem de limitat. Astfel, Smokie si-a anuntat sosirea in Romania, in noaptea dintre 12 spre 13 decembrie. Membrii trupei si staff-ul au fost cazati la Rin Grand Hotel, iar duminica au luat drumul catre Iasi, unde au susutinut un concert pe data de 14 decembrie. Urmeaza cel de la Cluj, din data de 16 decembrie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.