Setari Cookie-uri

Top 5 Prostituate la Hollywood

Cand auzi Hollywood, te gandesti imediat la stralucire, glamour, frumusete si faima! Industria filmului de la Hollywood nu iarta niciun subiect hot, iar daca este delicat sau chiar tabu, filmele devin si mai interesante. Unde altundeva decat la Hollywood se mai poate intampla ca o prostituata venita de nicaieri sa traiasca o poveste de dragoste emotionanta, alaturi de un barbat bogat si tandru, o adevarata versiune moderna a clasicului desen animat Cenusareasa? Cum altfel decat uitandu-ne la un film produs in locul in care visele devin realitate putem afla mai multe despre viata unei prostituate? Tocmai de aceea am intocmit Top 5 al prostituatelor de la Hollywood - pentru a ilustra cateva dintre cele mai celebre povesti despre Cenusarese moderne, cu sau fara finaluri la fel de fericite!

Pe primul loc al topului nostru se afla, bineinteles, Frumusica – Julia Roberts va ramane in memoria multora dintre noi prin rolul sau de Cenusareasa moderna! Cand isi da seama ca nu are bani nici sa-si plateasca chiria, Vivian (Julia Roberts) se alatura prietenei sale si se hotaraste sa se prostitueze. Intr-o seara, este acostata de un barbat bogat, frumos si educat (cine altul decat Richard Gere?!), care o duce intr-un hotel luxos pentru a-i tine (doar) companie, dupa care ii propune sa mai ramana o saptamana cu el pentru a-l insoti la un eveniment.

Doar pentru aceasta companie, Edward ii ofera o suma de bani la care ea nici nu visa, dar, intre timp, lucrurile incep sa se complice: vazand ca este o prostituata aparte, fiind in realitate o femeie inteligenta si cu adevarat frumoasa, acesta incepe sa o priveasca cu alti ochi. Vivian se indragosteste la randul ei de Edward si probabil ca… au trait fericiti pana la adanci batraneti!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.