Setari Cookie-uri

Frati vitregi, o comedie de tot rasul

Daca n-ati mai ras de mult, va da ocazia sa va faceti plinul cu buna dispozitie filmul Frati vitregi: o comedie extrema, cu Will Ferrell si John C. Reilly in rolurile principale, considerata Cel mai amuzant film pe care l-am vazut anul acesta [n.n. 2008]. - Kyle Smith, New York Post. Cu un umor greu de egalat, Frati vitregi aduce in prim plan doua specimene de adulti care nu se maturizeaza niciodata, facandu-le tuturor viata un cosmar. Poftim dovada!

Musafirul ii ia la misto si-i provoaca sa-l loveasca. Zis si facut: Dale il pocneste de-l arunca jos din copac, castigand astfel admiratia si recunostinta lui Brennan, care si-a dorit mereu sa faca asta. Afland ca Derek va vinde casa, fratii se coalizeaza, sabotand planurile “inamicului” cum se pricep ei mai bine: se deghizeaza in vecini rai (un nazist si un membru al Ku Klux Klan) pentru a speria cumparatorii.

Si tot asa pana cand Robert, satul de traznaile lor, decide sa divorteze de Nancy – motivul perfect pentru ca Dale si Brennan sa se ia din nou la harta, invinovatindu-se reciproc pentru aceasta despartire. Isi vede fiecare de viata lui, dar le lipseste amandurora viata de “frate vitreg”, asa ca se mobilizeaza sa-i impace pe parinti. De ce mai sunt in stare pentru a-si duce misiunea la bun sfarsit, veti vedea in “Frati vitregi” – o comedie nebuna, nebuna, nebuna!

Filmul este regizat de Adam McKay, care a mai colaborat cu Will Ferrell si la "Vitezomanu' Ricky Bobby" sau "Un stirist legendar: Ron Burgundy". Acum, “Frati vitregi” este disponibil pe DVD intr-o editie necenzurata, widescreen, cu mai multe secvente si materiale speciale, absolut hilare: comentarii extinse cu Will Ferell, John C. Reilly, Adam McKay si invitatul special Baron Davis, minifilmele “Line-O-Rama” si “Dale vs. Brennan”, scene taiate si videoclipul “Boats ‘N Hoes”. Pret recomandat: 54,9 lei. O productie Sony Pictures, distribuita de Prooptiki Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.