Setari Cookie-uri

Regele Scorpion: Razboinicul

Dupa ce l-am vazut pe Dwayne Johnson The Rock in "Regele Scorpion", eram toti curiosi sa aflam ce mistere avea sa ne mai dezvaluie legenda lui Mathayus. Si iata ca o a doua parte a povestii, "Regele Scorpion: Razboinicul", ne poarta in stravechea cetate Akkad, inima civilizatiei mesopotamiene, pentru a-l cunoaste pe cel mai de temut luptator al lumii antice intr-o infruntare pe viata si pe moarte.

Dupa ce l-am vazut pe Dwayne Johnson “The Rock” in "Regele Scorpion", eram toti curiosi sa aflam ce mistere avea sa ne mai dezvaluie legenda lui Mathayus. Si iata ca o a doua parte a povestii, "Regele Scorpion: Razboinicul", ne poarta in stravechea cetate Akkad, inima civilizatiei mesopotamiene, pentru a-l cunoaste pe cel mai de temut luptator al lumii antice intr-o infruntare pe viata si pe moarte.

Cunoscut publicului din seria “Mumia”, razboinicul Mathayus a devenit protagonist in “Regele Scorpion”, introducandu-ne in lumea fascinanta a simbolurilor civilizatiei egiptene. Inspirat de fapte reale din timpul regelui Sargon, "Regele Scorpion: Razboinicul" ne ofera nu doar o noua serie de aventuri in care actiunea SF se ingemaneaza cu luptele si efectele speciale, ci si o incursiune revelatoare in mitologia greaca si sumeriana.

Vazandu-si tatal ucis de Sargon (Randy Couture, castigatorul Campionatului de Lupte Supreme), Mathayus (Michael Copon) jura sa se razbune. Se alatura tinerilor care vor face parte din ordinul Scorpionilor Negri, cei mai buni razboinici din garda imperiala, iar peste ani, cand va fi devenit un virtuoz al luptelor cu arme albe, e nevoit sa-i jure credinta chiar lui Sargon – actualul rege uzurpator si ucigasul tatalui si al fratelui sau, Noa, acuzat ca ar fi raspandit zvonuri mincinoase.

Intrat in dizgratia regelui fiindca incercase sa-si elibereze fratele, Mathayus fuge in Egipt cu Layla (Karen Shenaz David), prietena sa din copilarie, si, ajutati de grecul Aristophanes (Simon Quarterman), pun la cale un plan care i-ar putea elibera pe akkadieni de tirania lui Sargon. Dat fiind ca imparatul are puteri malefice, si Mathayus trebuie sa-l infrunte cu forte egale pentru a-l invinge. Calauziti de Ari, pornesc catre lumea de dincolo in cautarea unei sabii magice, pacalesc vigilenta monstrului-paznic cu ajutorul catorva prizonieri mercenari care il cunoscusera pe tatal lui Mathayus, iar unul dintre acestia, chinezul Fong, le devine aliat de incredere. Lumea de dincolo le rezerva insa multe primejdii, una dintre ele fiind Astarte, zeita iubirii si a razboiului, care incearca sa-l seduca pe Mathayus, starnind mania Laylei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.