Setari Cookie-uri

Regele Scorpion: Razboinicul

Dupa ce l-am vazut pe Dwayne Johnson The Rock in "Regele Scorpion", eram toti curiosi sa aflam ce mistere avea sa ne mai dezvaluie legenda lui Mathayus. Si iata ca o a doua parte a povestii, "Regele Scorpion: Razboinicul", ne poarta in stravechea cetate Akkad, inima civilizatiei mesopotamiene, pentru a-l cunoaste pe cel mai de temut luptator al lumii antice intr-o infruntare pe viata si pe moarte.

Dupa ce reusesc sa ia sabia magica, aventurierii se intorc in Akkad, unde Sargon se pregateste sa sacrifice toti locuitorii cetatii drept ofranda adusa zeitei Astarte, in schimbul puterii supreme: cea de zeu. In timp ce Layla si Fong incearca sa salveze cetatea de focul mistuitor, Mathayus isi infrunta dusmanul de moarte, insa Sargon se transforma intr-un monstru scorpion feroce. Va reusi eroul nostru sa-si razbune, in sfarsit, tatal si sa-i tina piept orgolioasei zeite Astarte?

Bogata in simboluri, legenda lui Mathayus este o poveste memorabila despre loialitate, tradare si razbunare, un film eroic, cu aventura, actiune si efecte vizuale care iti taie rasuflarea! “Regele Scorpion: Razboinicul” a fost realizat de producatorii seriei “Mumia” si regizat de Russell Mulcahy, printre ale carui reusite se mai numara “Resident Evil: Extinction” si “Highlander” / “Nemuritorul”. Bonusuri: scene taiate, secvente amuzante, realizarea productiei, “Lupta ca un akkadian: Tabara de pregatire a Scorpionului Negru”, efectele speciale, trailerul filmului “Mumia 3”. O productie Universal Pictures, distribuita de Prooptiki Romania. Pret recomandat: 54,9 lei.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.