Setari Cookie-uri

Apa pentru elefanti: Bestseller New York Times

Kudika iti recomanda astazi un roman pe care nu vei putea sa-l lasi din mana, o poveste scrisa pe doua planuri, din perspectiva aceluiasi om, Jacob Jacob Jankowski, la nouazeci de ani si la douazeci de ani. Dupa ce pierde totul in timpul Marii Crize din America anilor 30, Jacob patrunde in lumea fascinanta, tumultuoasa si stranie a circului. Apa pentru elefanti este un roman pentru cititorul actual si rafinat, reprezentand o lectura pasionanta, in special in contextul crizei financiare pe care o resimtim cu totii in aceasta perioada.

Kudika iti recomanda astazi un roman pe care nu vei putea sa-l lasi din mana, o poveste scrisa pe doua planuri, din perspectiva aceluiasi om, Jacob Jacob Jankowski, la nouazeci de ani si la douazeci de ani: Apa pentru elefanti de Sara Gruen.

Dupa ce pierde totul in timpul Marii Crize din America anilor ’30, Jacob patrunde in lumea fascinanta, tumultuoasa si stranie a circului. Apa pentru elefanti este un roman pentru cititorul actual si rafinat, reprezentand o lectura pasionanta, in special in contextul crizei financiare pe care o resimtim cu totii in aceasta perioada.

Aparut in SUA in 2006, romanul Apa pentru elefanti a fost luni intregi Numarul 1 in topurile de vanzari din New York Times, Los Angeles Times, Wall Street Journal, USA Today, fiind desemnat in acelasi an Favourite Book of the Year de catre publicatia Newsday. In 2007, este recompensat cu premiile Booksense Book of the Year si Bookbrowse Diamond pentru cea mai populara carte. Este tradus in peste 40 de tari, s-a vandut in 3 milioane de exemplare si va sta la baza unei productii cinematografice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.