Setari Cookie-uri

Tinute de Vedete cu Verdict Dezastruos!

Desi au stilisti personali si specialisti PR si isi permit sa isi achizitioneze tinute de la cele mai in voga case de moda, unele vedete de la Hollywood pur si simplu socheaza sau surprind neplacut atunci cand sunt surprinse pe strada, pe scena sau pe covorul rosu. In ultimul timp, vedetele s-au cam intrecut in tinute nebunesti, foarte provocatoare, ciudate sau pur si simplu inestetice.

Desi au stilisti personali si specialisti PR si isi permit sa isi achizitioneze tinute de la cele mai in voga case de moda, unele vedete de la Hollywood pur si simplu socheaza sau surprind neplacut atunci cand sunt surprinse pe strada, pe scena sau pe covorul rosu. In ultimul timp, vedetele s-au cam intrecut in tinute nebunesti, foarte provocatoare, ciudate sau pur si simplu… inestetice.

Britney Spears - Acum 10 ani, Britney imbraca doar costumatii decente si isi prindea parul in codite. Acum 5 ani, Britney era hot si sexy, avea abdomenul sculptat si isi arata corpul tonifiat in topuri scurte si mulate si pantaloni de piele. Acum, desi e si mamica si spune ca s-a cumintit, Britney imbraca cele mai minuscule si mai provocatoare costume de scena – pentru poze, click aici. Ciorapi din plasa, cizme peste genunchi, sutien folosit pe post de top, mii de paiete, pantalonasi extrem de scurti (sau mai degraba chilotei), si costumatii complete transparente (care acopera la fix doar partile intime). Pentru poze, click aici, aici si aici.

Jordan sau Katie Price e sotia lui Peter Andre, e model (mai ales in Playboy), e femeie de afaceri (are propria ei colectie de lenjerie sexy) si e vedeta de reality show (“Katie & Peter: Unleashed”). Dar pe langa toate acestea, Jordan e si posesoarea unui bust impresionant (initial cupa B, apoi cupa H iar acum cupa F) pe care il etaleaza necontenit in decolteuri adanci si e mare iubitoare de… roz. Katie iubeste atat de mult aceasta culoare, incat o poarta de sus pana jos, intrecand-o chiar si pe Paris Hilton. Cum suna… cizme peste geninchi tip stiletto ciclamen, tricou si pulover roz puternic, geanta ciclamen si cercei perfect asortati? Pentru poza, click aici. Insa aceasta nu a fost singura aparitie a lui Katie care a starnit rasete – acum cateva saptamani, Katie a fost fotografiata in timp ce se plimba in Londra… cu bigudiurile pe cap. Pentru poza, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.