Setari Cookie-uri

Tinute de Vedete cu Verdict Dezastruos!

Desi au stilisti personali si specialisti PR si isi permit sa isi achizitioneze tinute de la cele mai in voga case de moda, unele vedete de la Hollywood pur si simplu socheaza sau surprind neplacut atunci cand sunt surprinse pe strada, pe scena sau pe covorul rosu. In ultimul timp, vedetele s-au cam intrecut in tinute nebunesti, foarte provocatoare, ciudate sau pur si simplu inestetice.

Lady Gaga, interpreta hiturilor “Just Dance” si “Poker Face” afiseaza permanent un look “crazy”, asa cum ii spune si numele (gaga = nebunesc). Pe scena, Lady Gaga este o adevarata aparitie: bustiere din plastic (care imita sani), chilotei din cristale, mult latex si ochelari de soare nonconformisti – pentru poze, click aici. Insa daca pe scena sau in videoclipuri este permis orice, oricat de nebunesc ar fi, Lady Gaga nu se limiteaza la a soca doar atunci cand canta in concerte, ci afiseaza acelasi look crazy chiar si atunci cand se afla pe strada sau pe covorul rosu. Mai precis, Lady Gaga (pe numele adevarat Stefani) nu poarta pantaloni! Lady Gaga a fost recent fotografiata in timp ce purta doar un body mulat sub jacheta in plina strada – pentru poze, click aici.

Pamela Anderson are 41 de ani si 2 copii, insa tine cu orice pret sa isi pastreze titlul de “Sex Bomb” cat mai mult timp. Desi nu mai arata ca la prima tinerete, Pamela isi arata mai mereu formele in tinute cat mai minuscule si cat mai decoltate. Acum cateva saptamani, Pamela a pasit pe un alt catwalk purtand doar un costum de baie auriu, extrem de decoltat (atat in fata cat si in spate) si extrem de lucios. Mai mult, ca o adevarata bomba sexy, Pamela si-a acoperit corpul in sclipici si a tinut mortis sa pozeze in pozitii provocatoare (sau ridicole, ar spune unii). Pentru poze, click aici. Insa aceasta nu a fost singura aparitie dezastruoasa a Pamelei din ultimul timp – acum cateva zile, blonda Pam a pasit pe catwalk la Saptamana Modei de la Paris. Desi show-ul era unul destul de formal si sofisticat, Pamela a tinut neaparat sa socheze publicul, aratandu-si cu nonsalanta nurii de doua ori, in doua tinute diferite – pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.