Setari Cookie-uri

Aventuri birmane

Hotarat sa dea un nou curs vietii de pana acum, un tanar jurnalist pleaca spre tara visurilor sale, inarmandu-se cu un proiect nebunesc: sa-i ia un interviu lui Khun Sa, supranumit ォPrintul Mortii Albeサ, cel mai mare traficant de opium al tuturor timpurilor.

«Aventuri birmane este mai mult decat un simplu roman de aventuri, este o suita de reportaje inregistrate la fata locului. Ono-dit-Biot, tanarul jurnalist reporter la Le Point, ia calea Mogokului, capitala rubinului, si se avanta in adancul junglei. Dar nu uita sa-si condimenteze romanul cu umor.» Le Nouvel Observateur

«O carte despre pataniile unui tanar idealist de astazi. Oare si noi suntem dintre aceia care si-au abandonat pasiunile adolescentine in favoarea unei existente plate, rationalizate, sterpe? Aceasta este intrebarea. ultima a unui roman care te tine sub tensiune de la prima pana la ultima fila.» Le Magazine Littéraire

«Ono aduce romanului francez in plina transformare marea gura de aer care ii lipseste acestuia cateodata.» Livres Hebdo

Christophe Ono-dit-Biot
a fost reporter pentru revista Elle si este la ora actuala redactor-sef al departamentului cultural Le Point. A publicat: «Interdit à toute femme et à toute femelle», «Génération spontanée», «Désagrégé(e)». Romanul «Aventuri birmane» a fost recompensat in 2007 cu Premiul Interallié.

Romanul Aventuri birmane de Christophe Ono-dit-Biot a aparut in 2009 in colectia Eroscop la Editura Trei si poate fi achizitionat de la Editura Trei la pretul de 35 lei.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.