Setari Cookie-uri

Vedete cu buze marite

Foarte multe dintre vedetele de la Hollywood viseaza sa aiba buze a la Angelina Jolie chiar daca sunt foarte frumoase cu buze subtiri, chiar daca nu au nevoie de nici un fel de operatie de infrumusetare si chiar daca le sta cel mai bine naturale, o multime de celebritati apeleaza la proceduri (chirurgicale sau nu) de marire a buzelor. Care sunt aceste vedete, cine arata bine cu buze voluptoase si cine nu?

Foarte multe dintre vedetele de la Hollywood viseaza sa aiba buze a la Angelina Jolie – chiar daca sunt foarte frumoase cu buze subtiri, chiar daca nu au nevoie de nici un fel de operatie de infrumusetare si chiar daca le sta cel mai bine naturale, o multime de celebritati apeleaza la proceduri (chirurgicale sau nu) de marire a buzelor. Care sunt aceste vedete, cine arata bine cu buze voluptoase si cine nu?

Jessica Simpson e una dintre vedetele care apeleaza la proceduri de marire a buzelor – insa Jessica nu afiseaza permanent buzite umflate, ci doar din cand in cand, mai ales inaintea aparitiilor TV. Desi Jessica arata cel mai bine fara ajutor din partea operatiilor estetice, cantareata se incapataneaza sa isi mareasca o data la 6 luni buzele. Pentru poze, click aici si aici.


Lisa Rinna - Vedeta din Merlose Place este o mare fana a buzelor extrem de groase – atat de mare fana, incat Lisa continua sa isi mareasca buzele, chiar daca acestea au ajuns sa fie deformate de atata colagen. Pentru poze comparative, click aici.

Lara Flynn Boyle a fost acum cativa ani in atentia presei datorita siluetei aproape scheletice, iar tabloidele declarau ca actrita suferea de anorexie. Cativa ani mai tarziu, Lara e din nou in atentia presei tot datorita infatisarii ei – de data aceasta, este vorba despre un nou set de buze, mai voluptoase si mai… artificiale, asortate la o figura ce tradeaza… mult Botox. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.