Setari Cookie-uri

Vedete cu buze marite

Foarte multe dintre vedetele de la Hollywood viseaza sa aiba buze a la Angelina Jolie chiar daca sunt foarte frumoase cu buze subtiri, chiar daca nu au nevoie de nici un fel de operatie de infrumusetare si chiar daca le sta cel mai bine naturale, o multime de celebritati apeleaza la proceduri (chirurgicale sau nu) de marire a buzelor. Care sunt aceste vedete, cine arata bine cu buze voluptoase si cine nu?

Nikki Cox este una dintre actritele care a exagerat foarte mult atunci cand a optat pentru o procedura de marire a buzelor, deoarece in urma interventiei, Nikki este pur si simplu de nerecunoscut. Pentru poze comparative, click aici.

Donatella Versace - O alta vedeta care s-a lacomit atunci cand s-a decis sa isi “imbunatateasca” aspectul fizic este si creatoarea de moda Donatella Versace, care afiseaza niste buze gigantice, care nu o avantajeaza absolut deloc. Pentru poze comparative, click aici.

Meg Ryan e o alta vedeta care, dupa varsta de 40 de ani a recurs la… mult Botox si la proceduri de marire a buzelor si a afisat rezulatetele in filmul Mama Are Un Nou Iubit. Verdictul? Rezultatele arata cam artificial si in cazul ei, mai ales atunci cand zambeste. Pentru noul look al actritei, click aici.

Nicole Kidman
- O alta vedeta cu chip angelic si buze subtiri este Nicole Kidman, care desi se poate mandri cu frumusetea naturala, apeleaza constant la procedurile de infrumusetare – iar buzele umflate cu colagen nu arata tocmai natural. Pentru poza, click aici.

Paris Hilton
nu este adepta naturalului atunci cand vine vorba de look-ul ei: lentilele de contact, costumatiile flashy, parul blond platinat, autobronzantul si “sutienul minune” sunt elemente permanetnt prezente in look-ul de inspiratie “Barbie” al vedetei. Si ca multe alte celebritati care sunt in cautare de noi proceduri de infrumusetare, si Paris a vrut sa vada cum i-ar sta cu buze mai groase. Pentru poza, click aici.

Courteney Cox
- Una dintre putinele vedete care se poate mandri in urma procedurilor de marire a buzelor este vedeta din Friends, Courteney Cox. Courteney apeleaza la machiaj permanent pentru conturarea buzelor si la alte interventii cosmetice pentru a-si mari usor buzele… iar in cazul ei, rezultatele o avantajeaza. Pentru poze comparative, click aici.

Jennifer Garner
– O alta vedeta pe care nu o dezavantajeaza buzele injectate cu colagen este Jennifer Garner, care arata mult mai seducator dupa interventie. Pentru poze comparative, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.