Setari Cookie-uri

Concert PROMS of Delight Editia de Paste 2009

In data de 14 aprilie, ora 19:30, la Ateneul Roman va avea loc editia de Paste 2009 a concertului PROMS of Delight. Evenimentul se inscrie in seria de manifestari culturale organizate de Primaria Municipiului Bucuresti cu ocazia celebrarii a 550 de ani de la atestarea documentara a orasului Bucuresti.

Invitatii speciali ai editiei sunt Paula Seling, a carei voce remarcabila a fost premiata in peste 10 tari si pianistul Mihai Ungureanu, un nume deja cunoscut pe plan international. Lor li se va alatura un artist cu totul special, Brad Vee Johnson, cunoscut pentru turneele intreprinse cu celebra formatie Boney M. El va canta acompaniat de un cor format din 16 cantareti a caror voci sunt unite in forma unica a fenomenului „gospel”.

Tributar conceptului original BBC PROMS, cel mai amplu si mai popular festival de muzica din lume, PROMS of Delight acopera o gama larga de genuri muzicale, imbinand dupa o reteta proprie clasicul cu stilurile pop, jazz, cross-over. Prima parte a concertului va fi dedicata muzicii clasice, o fastuoasa gala de opera prezidata de maestrul dirijor Ilarion Ionescu-Galati. A doua parte a evenimentului va purta publicul in lumea genurilor pop, jazz simfonic si gospel, interpretii fiind acompaniti de aceeasi inconfundabila orchestra „Bucharest Symphonic Pops”, condusa de aceasta data de dirijorul Ionel Tudor.

Calitatea si misiunea proiectului PROMS of Delight a fost apreciata de catre CNA (Consiliul National al Audiovizualului) care l-a inclus in categoria campanie sociala cu caracter cultural - de interes public, dar si de mass-media: editia precedenta a fost premiata cu Oskar-ul „Capital”

Invitatii la eveniment vor putea admira inainte de inceperea concertului si in pauza, expozitia de arta organizata in Aula mare a Ateneului.

Si pentru ca „nu le poti spune oamenilor prin cuvinte ceea ce le spui prin muzica”, cum declara un tanar tenor, va asteptam la Ateneul Roman marti, 14 aprilie 2009 pentru concertul extraodinar PROMS of Delight - Voices of Romance.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.