Setari Cookie-uri

Concurs: Totul despre stil

De fiecare data cand te imbraci, iti dezvalui identitatea. Prin stil, impartasesti o parte din povestea vietii tale, punandu-ti in valoare creativitatea. Totul despre stil te ajuta sa iti explorezi personalitatea prin moda acea latura intima care se desfata cu perspectiva si experienta minunata de a crea o imagine fascinanta. De la cultivarea bunului-gust pana la evitarea faux pas ului in moda, Nina Garcia iti ofera un ghid al excelentei vestimentare!

De fiecare data cand te imbraci, iti dezvalui identitatea. Prin stil, impartasesti o parte din povestea vietii tale, punandu-ti in valoare creativitatea. Totul despre stil te ajuta sa iti explorezi personalitatea prin moda – acea latura intima care se desfata cu perspectiva si experienta minunata de a crea o imagine fascinanta. De la cultivarea bunului-gust pana la evitarea faux pas ului in moda, Nina Garcia iti ofera un ghid al excelentei vestimentare!

Cum si cand se poarta o anumita tinuta, cum se imbina culorile si materialele si, nu in ultimul rand, cum sa experimentam si sa ne jucam, acest manual de stil te invata cum sa iti creezi o imagine unica si personala. Un ghid ce nu tine cont de timp sau de spatiu si care isi propune sa le reaminteasca tuturor femeilor ca stilul etern este stilul personal si ca trebuie sa incercam sa ne redefinim prin sarbatoarea vie a modei.
Kudika
13 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.