Setari Cookie-uri

Tinuta pentru Succes

Tinuta pentru Succes de Mihaela Berciu este primul ghid vestimentar pentru femei de cariera scris de un autor roman. Cartea contine informatii despre imagine, stil vestimentar, tinute si accesorii in mediul de afaceri, si isi propune sa vina in intampinarea tuturor acelora care, acum, mai mult ca niciodata, realizeaza cat de importanta este imaginea personala. Totodata autoarea reuseste printr-o lucrare bine documentata sa sublinieze importanta transmiterii unei imagini profesionale si personale corecte in mediul de afaceri si nu numai.

“Tinuta pentru Succes” de Mihaela Berciu este primul ghid vestimentar pentru femei de cariera scris de un autor roman. Cartea contine informatii despre imagine, stil vestimentar, tinute si accesorii in mediul de afaceri, si isi propune sa vina in intampinarea tuturor acelora care, acum, mai mult ca niciodata, realizeaza cat de importanta este imaginea personala. Totodata autoarea reuseste printr-o lucrare bine documentata sa sublinieze importanta transmiterii unei imagini profesionale si personale corecte in mediul de afaceri si nu numai.

„O imagine profesionala impecabila este mult mai usor de obtinut decat pare. Cu informare corecta si intelegere a principiilor de baza, jumatate din drum este deja strabatut. Dar, inainte de toate, este absolut necesar a se intelege necesitatea acesteia si dorinta de a parcurge acest drum. Odata destinatia atinsa, schimbarile care vor urma in viata profesionala si, de ce nu, in cea personala, vor fi mai mult decat surprinzatoare”, a declarat Mihaela Berciu, autoarea cartii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.