“Tinuta pentru Succes” de Mihaela Berciu este primul ghid vestimentar pentru femei de cariera scris de un autor roman. Cartea contine informatii despre imagine, stil vestimentar, tinute si accesorii in mediul de afaceri, si isi propune sa vina in intampinarea tuturor acelora care, acum, mai mult ca niciodata, realizeaza cat de importanta este imaginea personala. Totodata autoarea reuseste printr-o lucrare bine documentata sa sublinieze importanta transmiterii unei imagini profesionale si personale corecte in mediul de afaceri si nu numai.

Ce trebuie îmbunătățit în stilul româncelor: sfaturi de la stilistul Dana Anghel

„O imagine profesionala impecabila este mult mai usor de obtinut decat pare. Cu informare corecta si intelegere a principiilor de baza, jumatate din drum este deja strabatut. Dar, inainte de toate, este absolut necesar a se intelege necesitatea acesteia si dorinta de a parcurge acest drum. Odata destinatia atinsa, schimbarile care vor urma in viata profesionala si, de ce nu, in cea personala, vor fi mai mult decat surprinzatoare”, a declarat Mihaela Berciu, autoarea cartii.

„Fiecare zi in sine este o provocare prin simplul fapt de a fi „o noua zi“. Alegerea corecta a vestimentaţiei prescrie traiectoria personala şi profesionala a fiecaruia: traim intr-o lume in care hainele nu-şi mai reduc rolul la simple invelitoare ale trupului, alegerea lor devenind o marca personala. Sunt prima carte de vizita”, a declarat Camelia Sucu, Presedinte Class living si semnatara prefetei cartii.

Pe langa experienta dobandita in urma construirii si dezvoltarii de imagini personale bazate pe cunoasterea cat mai buna a fiecarui client cu care a colaborat, Mihaela Berciu aduce cu sine si cunostintele teoretice aprofundate in urma cursurilor urmate. Autoarea este absolventa a programului MBA din cadrul American International University din Londra si a cursurilor de consultanta de imagine ale London Image Institute. Mihaela Berciu este singurul consultant de imagine din Romania acreditat de prestigioasa organizatie Association of Image Consultants International (AICI). Pe langa numeroase articole publicate, Mihaela Berciu a fost coordonator de imagine pentru marcile Razvan Ciobanu, Irina Schrotter si al principalelor jurnale si emisiuni de stiri ale postului Antena1 TV.

Atelier de Stil vestimentar feminin
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: