Setari Cookie-uri

Ce facem de Paste?

Chiar daca iepurasul bate la usa, multe dintre noi n-am apucat inca sa ne facem planuri pentru acest weekend prelungit. Daca si tu te regasesti in aceste cuvinte, atunci te invit sa ne gandim impreuna la cele mai dragute modalitati de a petrece Pastele!

Chiar daca iepurasul bate la usa, multe dintre noi n-am apucat inca sa ne facem planuri pentru acest weekend prelungit. Daca si tu te regasesti in aceste cuvinte, atunci te invit sa ne gandim impreuna la cele mai dragute modalitati de a petrece Pastele!

Hai la iarba verde!

Cu siguranta exista un loc inverzit, daca nu chiar o mica padure, undeva langa tine! Ia un cosulet impletit, umple-l cu bunatatile traditionale pe care le-ai pregatit (sau cumparat) pentru sarbatorile pascale, gaseste un loc imbietor si petrece cateva ore in aer liber, alaturi de cineva drag tie. Poti profita din plin de vremea frumoasa ce se anunta jucand o partida lejera de badminton sau macar carti!

O multime de evenimente

In diferite orase ale tarii se organizeaza o multime de evenimente in ziua de Paste!

In Bucuresti, poti merge la un concert live de jazz in Lente & Cafe, la ora 20. Cum party-urile nu se opresc niciodata in viata de noapte a marilor orase, ziua de Paste nu face nici ea exceptie – duminica, incepand cu ora 21:00, ai de ales intre Salsa & Bachata Night in Salsa 3, o noapte de Reggae in club Revenge sau chiar o petrecere cu narghilea si muzica chillout in Friends Pub. Daca vrei sa-ti aduni toti colegii de campus, mergeti in traditionalul local studentesc Club A, unde intrarea costa doar 3 lei si va veti distra la un Winter Summer Party! Iti place stand-up comedy? Perfect, pentru ca pe 19 aprilie, la ora 20:00, ai un show ce promite sa-ti aduca zambetul pe buze in Club Maya!

In Constanta, Ministerul Turismului ofera un concert gratuit Goran Bregovic si Wedding & Funeral Orchestra, in Mamaia, pe 19 aprilie – gasesti mai multe detalii despre acest concert pe site-ul Ministerului Turismului. Daca ai chef de party, iepurasul te asteapta in trei locuri: Club Zoom, Club Wish si Two!

Acestea sunt doar cateva dintre evenimentele ce au loc duminica in tara – daca ai de gand sa petreci Pastele in oras, intereseaza-te de diferitele programe culturale sau de divertisment organizate de primarii, restaurante sau cluburi!

Desene animate si filme

Daca de Paste vei fi alaturi de copii mici (frati, verisori, nepoti si asa mai departe) sau daca tu insati te mai simti copil, inchiriaza un DVD cu desene animate clasice sau specifice acestei sarbatori. Alba ca Zapada si cei 7 pitici, Cenusareasa, Cartea Junglei, Pantera Roz, Bambi sau Pinocchio sunt doar cateva titluri de desene animate clasice, ce iti vor aduce cu siguranta aminte de zilele lipsite de griji ale copilariei!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.