Te asteptam pe 20 iunie, la Ciresarii Vintage Show, in clubul La Scanteia (Bd. Ferdinand, nr 73), intre 14:00-20:00, pentru o calatorie in timp, in care sa imbini degustarea unui savuros parizer pe ziar cu scotocitul prin garderobele bunicilor, adunate de pe bloguri vintage, si vizionarea unor colectii de accesorii hand-made.

Cum porți haine de culoare albă toamna

In saloanele si terasele clubului La Scanteia vei gasi atat haine vintage, retro si second hand, branduri celebre ale unor case de moda de lux, cat si bijuterii, genti, pantofi si palarii vechi de peste 20 de ani, toate la preturi...comunist de mici. Tot la Ciresarii Vintage Show vei descoperi numeroase bijuterii si accesorii hand-made, creatiile unor artisti plastici foarte talentati, majoritatea unicate.

Acestea fiind zise, te invitam sa iti petreci o sambata inedita, alaturi de grupul tau de prietene, la o sesiune de shopping cu haine incarcate de istorie. La final, iti poti savura achizitiile in fata unei limonade, pe terasa clubului La Scanteia.

Intrarea este libera pentru nostalgici, vintage-addicted, fosti soimi ai patriei, rebeli, trend-setters, uber-fahionistas, nonconformisti, retro lovers si ciresari pentru o zi.

Dress code: fusta plisata, pampoane si cravata rosie.

Participanti: Anotherprettyshop, Biba Bazar, Chili Biju, Dulapul bunicii, Eclectic factor, e-vintage, haine-vintage.ro, Italian Vintage, Olivo, Tricksbox, Vintage Addict, Vintage Wardrobe, Virginia Toma & altii.

Organizatori: La Scanteia & haine-vintage.ro

Parteneri: Kudika, Romanian Fashion Bloggers, 121, Hocity. feeder

Cum îngrijești geaca de piele naturală și alte piese și haine din piele
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: