O tanara de 19 ani este supraponderala. La cei 1.60 m inaltime ai ei, are 80 kg. Incearca sa isi gasesca un prieten, insa nimeni nu se uita la ea. Sufera enorm si, in disperare de cauza, a incercat zeci de metode de slabit, insa fara rezultate. A mers la mai multe intalniri dupa ce, in prealabil, a trimis baietilor fotografii ale ei modificate pe computer. Mama ii descopera jurnalul, in care fata isi varsa amarul, zi de zi. Si-ar dori sa fie iubita, insa kilogramele in plus ii fac viata un calvar.

Acum, tanara si-a propus sa se infometeze pentru a slabi. Alarmata, mama cheama in ajutor specialistii emisiunii “Cearta-n bucate”, dr. Alin Popescu si maestrul bucatar Mariana Petre.

Dr. Alin Popescu ii va explica mamei ca lipsa timpului necesar pentru prepararea meselor sanatoase contribuie la aparitia obezitatii. De asemenea, el va depista cauzele care au dus la cresterea in greutate. Se dovedeste ca adolescenta obisnuia sa manance chipsuri si consuma bauturi dulci, care aduc un plus de calorii.

Cum se naste un conflict dureros intre mama si fiica, si cum rezolva problema specialistii emisiunii, aflati pe 12 iulie, de la ora 20.30, la “Cearta-n bucate”, numai la Prima TV!

  • Kudika

    Extindere de portofoliu pentru BARZA, teste rapide cu tradiție de...

  • Kudika

    Controale medicale gratuite pentru peste o mie de persoane din...

  • Kudika

    Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele...

  • Kudika

    Joe Jonas și Sophie Turner, divorț cu scandal! Actrița l-a acuzat...

  • Kudika

    Top 5 cele mai sexy partenere ale fotbaliștilor în 2023

  • Mia

    Ce carti citim in 2017