Setari Cookie-uri

Dependente De Sex Sau Amante. 21 de femei radicale

O carte-marturie despre obiceiurile si indeletnicirile unor femei indraznete, hotarate si inteligente care si-au urmat propriul drum: fara complexe, fara pudoare.

Cautarea placerii este axa in jurul careia s-a rotit de-a lungul timpului istoria fiintei umane, dar in ce masura este dependenta de sex o femeie care da frâu liber propriului libido?

Elisabeta I a Marii Britanii, Erzsébet Báthory, Ecaterina cea Mare, Pauline Bonaparte, George Sand, Lola Montes, Contesa de Castiglione, Sarah Bernhardt, Colette, Natalie Barney, Mata Hari, Isadora Duncan, Alma Mahler, Virginia Woolf, Simone de Beauvoir, Anaïs Nin, Joan Crawford, Josephine Baker, Edith Piaf sau Janis Joplin, femei care au trait pentru si prin PLACERE.

Sexualitatea a fost fundamentala in vietile lor. Aveau o personalitate puternica pe care si-au impus-o in fata uzantelor si a codului vremii. Nu au pretins altceva dect sa fie ele insele. Paula Izquierdo patrunde in aspectele vietii lor sexuale, in cotloanele si hatisurile existentei genului feminin. O carte-marturie despre obiceiurile si indeletnicirile unor femei indraznete, hotarâte si inteligente care si-au urmat propriul drum: fara complexe, fara pudoare.

Citește și:

Autor: Paula Izquierdo

Traducere de Mioara Angheluta

Editura Nemira

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.