Setari Cookie-uri

Concurs: Coco avant Chanel

Faimoasa creatoare de moda Gabrielle Bonheur Chanel a parcurs un drum lung si anevoios pana la celebritate. Viata ei a debutat cu o copilarie nefericita, dupa moartea mamei, cele doua surori - Gabrielle si Adrienne - fiind abandonate de tatal lor intr-un orfelinat, iar ulterior fiind nevoite sa-si castige singure existenta.

Filmul Coco Chanel / Coco avant Chanel povesteste prima parte a vietii lui Gabrielle Chanel pornind de la originile sale modeste depasite printr-o personalitate puternica, o determinare de neclintit precum si datorita ideilor sale inovatoare care au transformat-o pe protagonista intr-un simbol mondial al succesului si al libertatii de expresie artistica.

Filmul, regizat de Anne Fontaine, este bazat partial pe lucrarea biografica "L'irreguliere" a autorului Edmonde Charles-Roux si ii aduce in distributie pe: Audrey Tatou, Benoit Poelvoorde, Alessandro Nivola si Marie Gillain. Din 17 iulie la Hollywood Multiplex.

Kudika si Hollywood Multiplex te invita la film!

Explica-ne in acest topic de forum care este designerul vestimentar preferat si de ce (nu, nu trebuie sa fie neaparat Chanel) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la Hollywood Multiplex la filmul Coco Chanel / Coco avant Chanel.

Concursul se desfasoara in perioada 10 iulie – 17 iulie 2009.

Castigatorii vor putea merge la Hollywood Multiplex Bucuresti in perioada 20 iulie – 23 iulie 2009 pentru a viziona filmul Chanel / Coco avant Chanel.

PARTICIPA ACUM!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.