Setari Cookie-uri

Kudika recomanda: Lansarea Confessions of a Shopaholic

Astazi, 21 iulie 2009, la ora 18:00, la magazinul Diverta Magheru, se va lansa pe DVD productia "Confessions of a Shopaholic" / "Ma dau in vant dupa cumparaturi" in cadrul unei prezentari de moda inspirate de stilul Rebeccai Bloomwood, protagonista ecranizarii dupa best-seller-urile omonime de Sophie Kinsella.

Astazi, 21 iulie 2009, la ora 18:00, la magazinul Diverta Magheru, se va lansa pe DVD productia "Confessions of a Shopaholic" / "Ma dau in vant dupa cumparaturi" in cadrul unei prezentari de moda inspirate de stilul Rebeccai Bloomwood, protagonista ecranizarii dupa best-seller-urile omonime de Sophie Kinsella.










Comedia "Confessions Of A Shopaholic" / "Ma dau in vant dupa cumparaturi", ecranizarea volumelor best-seller “Confessions of a Shopaholic” si “Shopaholic Takes Manhattan” semnate de Sophie Kinsella, isi face debutul pe DVD. Cu acest prilej, Diverta, Rafar Fashion Retail Group si Prooptiki Romania organizeaza marti, 21 iulie a.c., la ora 18.00, un fashion show cu tinute similare celor create pentru shopaholica Rebecca Bloomwood de designerul Patricia Field (care a realizat costumele pentru "Sex And The City" si "The Devil Wears Prada"). Evenimentul va prezenta invitatilor tinute oferite de brandurile Debenhams, Forever 18, Olsen si Kipling, recreand stilul shopaholicei new-yorkeze, machiajul va fi asigurat de specialistii Avon, iar coafurile realizate de Marian Cotoi ne vor introduce in lumea pasionala si excentrica a personajului principal. Atmosfera "shopaholica" va fi intregita de coloana sonora a peliculei, sustinuta de Amy Winehouse si Neyo, o petrecere cocktail si premii-surpriza pentru participanti.

Filmul prezinta povestea tinerei Rebecca Bloomwood (Isla Fisher, cunoscuta publicului din “Wedding Crashers,” “Definitely, Maybe”), jurnalista novice la un ziar financiar, care aspira sa scrie, intr-o buna zi, pentru una din marile reviste de moda. Pana atunci insa, se antreneaza in magazinele din New York, capitala a modei, ceea ce n-o ajuta deloc sa reziste tentatiilor din vitrine. Viata este nemiloasa cu tanara pasionata de cumparaturi, caci sesiunile de shopping se soldeaza nu doar cu noi piese in garderoba, ci si cu o colectie serioasa de datorii. Nici workoholicul Luke Brandon (vedeta britanica de teatru, film si televiziune Hugh Dancy), colegul de redactie de care s-a indragostit, nici parintii "dependentei" - interpretati de Joan Cusack (nominalizata de doua ori la Oscar) si respectiv John Goodman (castigatorul Premiului Emmy pentru productia TV “Rosanne”) nu o ajuta sa se dezbare de naravul cumparaturilor. Ba, ca intr-un cerc vicios, isi rafineaza simtul estetic si flerul in ale stilului alaturi de Alette Naylor, fashion editor (Kristin Scott Thomas, distinsa cu multiple nominalizari la Oscar, BAFTA si Globul de Aur). Prinsa intre pasiunea pentru shopping si ambitia profesionala care o leaga de lumea fabuloasa a modei, va reusi oare biata Rebecca sa se mai vindece vreodata de... shopaholism? Vom afla urmarind "Confessions Of A Shopaholic" / "Ma dau in vant dupa cumparaturi", o comedie trendy cu Isla Fisher si Hugh Dancy in rolurile principale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.