Setari Cookie-uri

Kudika recomanda: Lansarea Confessions of a Shopaholic

Astazi, 21 iulie 2009, la ora 18:00, la magazinul Diverta Magheru, se va lansa pe DVD productia "Confessions of a Shopaholic" / "Ma dau in vant dupa cumparaturi" in cadrul unei prezentari de moda inspirate de stilul Rebeccai Bloomwood, protagonista ecranizarii dupa best-seller-urile omonime de Sophie Kinsella.

Incepand din 21 iulie a.c. comedia "Confessions Of A Shopaholic" / "Ma dau in vant dupa cumparaturi" va fi disponibila pe DVD impreuna cu urmatoarele bonusuri: scene taiate, secvente amuzante, “Stuck With Each Other” - videoclip muzical cu Shontelle si Akon. O productie Disney distribuita de Prooptiki Romania. Parteneri media: Beau Monde, www.kudika.ro, www.envy.ro.

In perioada 21 iulie - 21 august 2009, o campanie speciala de discount-uri va sustine simultan pasiunea romancelor pentru filme si cumparaturi. Astfel, la achizitionarea unui DVD "Ma dau in vant dupa cumparaturi" din magazinele Diverta, se va oferi un voucher cu discount de 10% utilizabil in magazinele Debenhams, Catwalk, Aldo, Olsen, Forever 18 si Kipling, in timp ce clientele acestor magazine vor primi, la achizitionarea de produse in valoare de 150 de lei, un voucher similar cu reducere de 30% pentru cumpararea DVD-ului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.