Setari Cookie-uri

Cartier de Vara

Timp de aproape doua luni, la fiecare sfarsit de saptamana, de vineri pana duminica, dimineata de la ora 10.00 si seara de la ora 20.00, va avea loc o serie de spectacole si concerte, in cateva parcuri din capitala.

Week-end-ul acesta va asteptam cu noi piese de teatru si recitaluri, cat si cu povesti mult indragite de copii, pe care va invitam sa le descoperiti in aer liber, intr-unul dintre cele trei parcuri: Bazilescu, Titanii sau Sebastian.

Dimineata, de la ora 10.00, ii asteaptam in parc pe cei mici, alaturi de parinti sau bunici, cu multe surprize placute:

Opera comica pentru copii va prezenta comedia muzicala „Mirandolina” (vineri in parcul Bazilescu, simbata in parcul Sebastian si duminica in parcul Titanii), trupa Teatrului tandarica le-a pregatit copiilor o intalnire cu „Motanul incaltat” (sambata in parcul Bazilescu) iar Teatrul Constantin Tanase le va povesti despre „intoarcerea Panterei Roz” (sambata in parcul Titanii). Spiridusii povestilor vor veni sa ii pacaleasca pe copii, vineri, in parcul Titanii, in timp ce in parcul Sebastian, scoala de arta va sustine un recital de folclor. Studentii de la U.N.A.T.C. vor juca in spectacolul „Clovnii” duminica in parcul Sebastian.

Adultii vor avea si ei parte de momente teatrale deosebite, desfasurate seara, incepand cu ora 20.00:
Vineri in parcul Sebastian, trupa Teatrului C. Tanase a pregatit „D’ale Bucurestilor” iar Teatrul Bulandra va juca piesa „A douasprezecea noapte” (vineri in parcul Bazilescu, sambata in parcul Titanii si duminica in parcul Sebastian). Publicul se poate lasa antrenat de „Ritmurile” trupei Teatrului Nottara (vineri in parcul Titanii, sambata in parcul Sebastian si duminica in parcul Bazilescu). Studentii de la U.N.A.T.C. ne vor delecta cu spectacolul „D’ale carnavalului”, sambata in parcul Bazilescu si duminica in parcul Titanii.

Va asteptam si la acest sfarsit de saptamina in parc!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.