Setari Cookie-uri

Dive si divort: reteta celibatului reincalzit

Am auzit recent de un trend care merge mana-n mana cu lumea asta de cupluri in deriva. Daca tot se bate moneda pe statistici alarmante socant: jumatate din casatorii se termina-n divort cineva s-a gandit sa re-brandeze aceasta experienta nu ca pe o trauma, ci ca pe o ocazie a reinventarii personale. Sa vedem care vedete ne pot servi drept modele in noua etapa a vietii de femeie moderna: post-divort.

Jennifer Aniston a iesit fara doar si poate cu reputatia intacta din divortul cu Brad Pitt, care i-a cam sifonat imaginea marelui mascul, cuplat repejor (gurile rele ar spune chiar anterior) cu Angelina Jolie. Jen, desi victima in toata afacerea, s-a repliat cu eleganta; mai nou (12 iunie a.c.) primea premiul Crystal, oferit doar acelor femei extraordinare care au ajutat la extinderea rolului jucat de sexul ei in industria entertainment-ului. Si, desi s-a despartit recent de iubitul-de-revenire John Mayer, in continuare isi afiseaza personalitatea puternica si simtul umorului salvator in zile negre – dovada discursul ei de acceptare care insira jucaus cateva titluri din filmografia ei, punandu-le in paralel cu viata ei amoroasa. Efectul haz-de-necaz e delicios, chiar si pentru cei care sunt doar cunoscatori pasabili ai tribulatiilor lui Jen si chit ca n-au vazut “The Good Girl”, “Rumor Has It”, “Derailed” si “The Break-Up”!

In Hollywood mereu vor fi cupluri si despartiri in echilibru relativ, insa nu toate femeile parasite vor fi in stare sa isi pastreze dreapta coloana vertebrala si nu toate cele indreptatite sa se spele pe maini de ani si ani de casnicie vor fi in stare sa o faca zambind cu dinti perlati de starleta. Desi de perle nu duce lipsa lumea asta glamour-oasa la care ne uitam uneori cu invidie meschina, mai exista si cazuri care ne arata cat conteaza vointa de fier intr-o meserie – colivie de aur.

Un articol de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.