Setari Cookie-uri

The Proposal: Vrei sa te insori cu mine?

Cand Margaret (SANDRA BULLOCK), un important editor de carte din New York risca sa fie repatriata in Canada sa natala, obisnuita sa gandeasca rapid declara ca este de fapt logodita cu asistentul ei, Andrew (RYAN REYNOLDS), care nu banuieste nimic si pe care il chinuie de mai multi ani.

Realizatorii filmului au abordat-o pe Sandra Bullock foarte repede pentru rolul lui Margaret. “E un personaj foarte amuzant de jucat, fiindca exista asa ceva in fiecare dintre noi,” spune Bullock. “Margaret nu incearca sa rectifice nici unul dintre lucrurile care nu au mers bine. Nu isi cere scuze. Nu considera ca trebuie sa convinga lumea sa o placa. Are o treaba de facut si o va face. Ma recunosc in mare masura in ea.”

“Suntem foarte norocosi sa o avem in acest rol,” spune producatorul Todd Lieberman despre Bullock. “Este o actrita fenomenala si poate juca orice rol. Este extrem de buna si are un talent innascut pentru comedie. Oamenii o iubesc, chiar si cand joaca rolul unui personaj dificil, cum e Margaret.”

Ryan Reynolds joaca rolul asistentului asuprit care, in final, ajunge sa faca schimb de roluri cu sefa lui. In cele mai multe dintre scenele lui cu Bullock, “chimia” relatiei era un element absolut necesar. “Au un ritm anume, ii leaga o prietenie, au un fel aparte de a comunica intre ei,” spune Hoberman despre Bullock si Reynolds. “Au gasit in aceste personaje niste trasaturi care chiar au prins viata.”

“Eu si Sandy suntem prieteni de ani de zile- si e grozav sa lucrezi cu o prietena,” spune Reynolds. “In materie de comedii, experienta mea imi spune de obicei se intampla asa: incepi sa filmezi si, cam pe la jumatatea filmului, incepi sa intelegi ce “chimie” ai in relatia cu partenerul de film si iti vine sa te intorci si sa refaci toate secventele pe care deja le-ai filmat. Cand intri pe platoul de filmare in prima zi si deja ai chimia respectiva, asa cum o aveam eu si Sandy, e o experienta unica.”

Lieberman spune ca ambii actori “stiu perfect ce inseamna sa fii nostim. Avem scene cu camera de filmat pe fata lui Ryan. Nu spune nici macar un singur cuvintel, dar exprima o suta de chestii amuzante. E incredibil.”


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.