Waiting for Madonna

Waiting for Madonna
Kudika
19 August 2009

Admiratorii celei mai celebre artiste in viata se vor putea incalzi pentru concert in clubul ELEMENTS HERASTRAU in acest weekend la show-urile sustinute de Melissa Totten, Tribute-ul nr.1 al Madonnei.

Admiratorii celei mai celebre artiste in viata se vor putea “incalzi” pentru concert in clubul ELEMENTS HERASTRAU in acest weekend la show-urile sustinute de Melissa Totten, Tribute-ul nr.1 al Madonnei.

Vineri si sambata, cantareata Melissa Totten va sustine doua concerte in care va interpreta hit-urile care au propulsat-o pe Madonna in cele mai inalte pozitii din topul Billboard. Seara de vineri, incepand cu ora 23:00, este dedicata debutului artistei, Melissa interpretand cele mai cunoscute piese din perioada anilor ‘80-‘90: “Like a Virgin”, “Material Girl”, “Express Yourself”, “Like a Prayer” sau “Papa don’t preach”. Timp de 50 de minute clubul va deveni gazda unui adevarat show in care Melissa va schimba doua costume de scena.

“Get Together”, “Beautiful Stranger” sau “Vogue” sunt doar cateva din melodiile care vor putea fi auzite sambata, 22 august, ele continuand evenimentul “Waiting for the QUEEN”. In costumele emblematice din anii 2000 ale Madonnei , Melissa va interpreta si hiturile de pe cel mai recent album “Hard Candy”: “Candy shop”, “4 Minutes” sau “Give it to me”.

Cea de-a treia petrecere “THE After Party” din 26 august, incheie trilogia si va coincide cu petrecerea data in cinstea celui mai important concert al anului. Organizatorii, sponsorii si toata echipa implicata in acesta desfasurare de forte vor fi prezenti dupa concert in ELEMENTS HERASTRAU pentru a sarbatori succesul pregatirilor care au inceput acum un an. Decorul, muzica, proiectiile speciale, cat si momentele surpriza pregatite de managementul clubului vor transforma toate cele trei seri intr-un adevarat tribut adus “Reginei muzicii pop”.

Accesul la concertele Melissei din 21 si 22 august este gratuit. Pentru “THE After Party” intrarea gratuita se face doar pe baza biletului de la concert sau pe baza de rezervare.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.