84 de tari, o singura coroana!

Cutremurator: Vedeta din lume telenovelelor, gasita moarta! Fetita ei a fost impuscata!

Duminica aceasta in Paradise Island, Bahamas, s-a desfasurat finala concursului de frumusete Miss Universe 2009.

Pentru prima data in istoria acestei competitii titlul revine aceleiasi tari in doi ani consecutivi. Reprezentanta Venezuelei, Stefanía Fernández, a primit “Coroana Pacii” de la predecesoarea sa, Dayana Mendoza. Bijuteria cu diamante si rubine a fost creata in laboratoarele Nexus si alegerea ei a fost facuta de public prin vot online.

Pe cea de-a doua treapta a podiumului a urcat reprezentanta Republicii Dominicane – Ada Aimee de la Cruz, urmata fiind de Gona Dragusha - Kosovo, Rachael Finch – Australia si Mayra Matos Perez – Puerto Rico.

Titlul Miss Popularitate a revenit concurentei din China - Wang Jingyao, aceasta fiind aleasa prin vot secret de majoritatea participantelor la Miss Universe 2009.

Poti vedea aici toate participantele la Miss Universe.

In urma votului online pe www.nbc.com, Miss Fotogenie a fost declarata concurenta din Thailanda - Chutima Durongdej.

Rezultatele finale ale concursului si alegerile membrilor juriului nu au coincis, insa, cu preferintele publicului. Niciuna dintre favoritele vizitatorilor site-ului oficial al competitiei nu s-a numarat printre cele 15 finaliste. Mai mult decat atat se pare ca nici preferintele romanilor nu au coincis cu cele ale juriului, marile perdante ale editiei de anul acesta fiind considerate Columbia, Vietnam, Brazilia, Mexic, Rusia si Ucraina.

Video: Cum vor arata TOATE femeile peste cativa ani? Clipul care a inspaimantat lumea!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: