Setari Cookie-uri

Cine a castigat Miss Univers 2009?

Duminica aceasta in Paradise Island, Bahamas, s-a desfasurat finala concursului de frumusete Miss Universe 2009.

Chiar daca reprezentanta Romaniei, Bianca Elena Constantin, nu s-a clasat in Top 15, participarea la prestigioasa competitie inseamna un plus castigat atat pentru experienta personala, cat si pentru tara noastra.

Bianca Elena Constantin a avut oportunitatea sa vorbeasca despre Romania atat celor 83 de participante, cat si delegatiilor oficiale, reprezentantilor tarii gazda si organizatorilor.

Reprezentanta tarii noastre s-a bucurat de sustinerea unui numar mare de turisti aflati in Insulele Bahamas, dar si de membrii altor delegatii oficiale.

Delegatia Romaniei la Miss Universe 2009 a fost unanim recunoscuta ca fiind cea mai tanara si una dintre cele mai active.

In multimea de steaguri ce au colorat Marea Sala de Bal “Atlantis” in nuante sud – americane, dupa 11 ani de absenta drapelul Romaniei a fost fluturat in prezenta a 3000 de spectatori.

Inainte de intrarea in competitie, Bianca Elena Constantin a purtat un scurt dialog chiar cu “temutul” Donald Trump, caruia i-a spus ca spera ca Romania sa fie gazda concursului Miss Universe, daca nu in 2010, cu siguranta in urmatorii ani. Magnatul american s-a aratat incantat de idee si a incurajat-o pe reprezentanta noastra.

Gazdele serii au fost Claudia Jordan si Billy Bush, iar atmosfera a devenit incendiara pe ritmurile artistilor Flo Rida, Heidi Montag, David Guetta si Kelly Rowland.

Competitia Miss Universe 2009 a fost transmisa in direct in 180 de tari si a fost urmata de Balul Incoronarii ce a avut loc in incinta Atlantis Resort.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.