Setari Cookie-uri

Prim-plan pe pirostriile vedetelor

Paparazzi stiu ei bine de ce isi pierd noptile pe la usile vedetelor: lumina reflectoarelor e pentru oameni ca luna plina pentru varcolaci, doar ca puseurile de vedetism nu se manifesta la ora fixa. Iar cand, pe langa stresul de-a fi celebru, una bucata Brad isi ia in carca si datorii conjugale fata de una bucata Angelina, matematica de clasa a treia ne spune ca sansele paparazzilor de a prinde in obiectiv fitele aferente meseriei de vedeta se dubleaza. Conform ultimelor zvonuri, abia la sfarsitul verii vor avea paparazzi Brangelinofili parte de nuptialele mult-asteptate pana una alta sa ne ocupam de vedetele cu verighete!

Paparazzi stiu ei bine de ce isi pierd noptile pe la usile vedetelor: lumina reflectoarelor e pentru oameni ca luna plina pentru varcolaci, doar ca puseurile de vedetism nu se manifesta la ora fixa. Iar cand, pe langa stresul de-a fi celebru, una bucata Brad isi ia in carca si datorii conjugale fata de una bucata Angelina, matematica de clasa a treia ne spune ca sansele paparazzilor de a prinde in obiectiv fitele aferente meseriei de vedeta se dubleaza. Conform ultimelor zvonuri, abia la sfarsitul verii vor avea paparazzi Brangelinofili parte de nuptialele mult-asteptate – pana una alta sa ne ocupam de vedetele cu verighete!

Impulsul asta mi l-a starnit o stire proaspata, cum ca, pentru a sarbatori cei 4 ani de casnicie, Demi Moore va deveni Demi Kutcher. Prima intrebare pe text care rasare in mintea mea este: de ce abia acum? In Hollywood, relatiile tip “May-December” (exemplul Demi (46) + Ashton (31) e ilustrativ) nu ridica asa multe sprancene, dar asta nu inseamna ca nu stam cu ochii pe cuplul Demi-Ashton ca vulturii-n desert asteptand-o sa dea semne de sfarseala. Daca ar fi sa ne imaginam un scenariu plauzibil, cati dintre voi n-ar considera ca decizia lui Demi a venit in urma unei certi in care Ashton isi proclama dreptul de posesiune asupra sotiei sale? O facea subtil, evident, ca doar Demi are o varsta, e veterana in ale relatiilor, oricat de orbita de dragoste ar fi ea acum.

Imaginati-va: Ashton (pe un ton plangaret): “Demi, tu esti tineretea fara batranete! Si comunicam pe Twitter mai mult ca pe viu! Si eu tocmai dau drumul unui serial despre supermodele, da?! Si daca nu ne iei mai in serios o sa te-nsel cu Mischa Barton!” La care, Demi (pisicoasa): “Hai, draga, ca-ti iau numele si-mi stric ditamai brand-ul pentru tine, ce zici?” Imbratisare, final de scena, CUT! Cu asteriscul ca, la cum merge treaba cu Mischa Barton, putem inlocui in scenariu numele ei, in caz ca... da coltul!

Ok, poate ca sunt eu rea, si starea de fapt in relatia celor doi este mult mai molcoma – fie si pentru ca Ashton e cam nataflet iar pantalonii-n casnicie ii poarta Demi! Iata, de exemplu, ce declara Kutcher pentru revista Parade, despre secretul unei casatorii solide: “Eu si sotia mea avem o intelegerein casnicia noastra, si o parte din contract este ca steaua fiecaruia va straluci pentru a-l lumina pe celalalt” iar Demi este “cea mai stralucitoare stea”. “Relatia mea cu Demi este atat de puternica, slava cerului, si avem o comunicare perfecta cand e vorba despre ceea ce simtim, asa ca nu lasam spatiul [fizic] sa ne desparta. Cred din tot sufletul ca daca nu mai depui efort pentru a intretine o relatie, ea se va destrama”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.