Dupa intoarcerea in stil mafiot, Carcotasii de la Primatv au reusit sa bata recordurile de audienta si au ocupat locul fruntas in preferintele publicului telespectator. Conform datelor furnizate de GfK Romania, duminica, 20 septembrie, “Cronica Carcotasilor” de la Prima TV a reusit sa surclaseze programele de la Antena 1, Pro TV si AcasaTV.

Adio, Cronica Carcotasilor! Mihai Gainusa, in razboi cu Serban Huidu

Difuzat in intervalul 15:00 – 18:00, show-ul “Cronica Carcotasilor” a fost lider de audienta si a inregistrat o medie de 2,7 puncte de rating si 11,7% cota de piata.

“Le multumim telespectatorilor care nu au uitat de „famiglia” noastra si au urmarit “Clanul Carcotasilor”. Si nu uitati! Voi va uitati la noi si noi avem grija de voi.”, a declarat Serban Huidu tuturor celor care au inteles ca s-a dus sezonul "dragutismelor" si "bunismelor".

Pentru ca la Kiss Fm te trezesti in fiecare dimineata cu Cronica Carcotasilor insemna ca esti printre campioni: Conform Studiului de Audienta Radio realizat in perioada 4 mai – 16 august 2009, de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si Mercury Research SRL, la nivel urban, Kiss FM este ascultat zilnic de 1.284.700 persoane, Kiss Fm este cel mai ascultat radio din Romania!.

Tot la Kiss Fm se castiga si cele mai mari premii.
In vreme de criza, Kiss FM pune la bataie 100.000 Euro, cel mai mare premiu din istoria radioului romanesc: KISS CASH!

www.kissfm.ro , castigator si la Webstock!

Kissfm.ro este fericitul ocupant al locului 1, la sectiunea Publishing a Premiilor Web 2.0, din cadrul Webstock 2009.Dezvoltat in colaborare cu agentia AdWorks Media, website-ul Kiss FM este un portal de entertainment care sustine si continua activitatea de pe radio a Kiss FM in mediul online.

Cel mai ascultat post de radio din Romania este...
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: