Setari Cookie-uri

Fermier Caut nevasta continua la Prima Tv

Dupa ce i-ati cunoscut pe cei 10 fermieri si i-ati ales pe cei mai simpatici, Fermier Caut nevasta continua cu povesti interesante si intamplari haioase .Luana Ibacka este vedeta care va prezenta paradisul rural si vă va face cunostinta cu protagonistii. Avand o experienta de 10 ani n televiziune, Luana a colaborat cu mai multe posturi TV, in calitate de realizator-prezentator. In ultimii ani, Luana s-a specializat n design interior, devenind un expert n media home&deco.

Dupa ce i-ati cunoscut pe cei 10 fermieri si i-ati ales pe cei mai simpatici,” Fermier Caut nevasta“ continua cu povesti interesante si intamplari haioase .Luana Ibacka este vedeta care va prezenta paradisul rural si va va face cunostinta cu protagonistii. Avand o experienta de 10 ani in televiziune, Luana a colaborat cu mai multe posturi TV, in calitate de realizator-prezentator. In ultimii ani, Luana s-a specializat în design interior, devenind un expert în media home&deco.

Luni, 12 octombrie, primii 5 fermieri care au primit cele mai multe scrisori de la admiratoare, vor porni in cautarea dragostei adevarate.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.