Setari Cookie-uri

Cele 5 carti din raft

Ne-am decis sa va oferim periodic cateva recomandari de carti pe care mai apoi sa le comentam in sectiunea noastra de forum dedicata cartilor, unde am deschis un topic special destinat cartilor din raft. In sprijinul initiativei noastre au venit prietenii de la CarteaDinRaft.ro care au decis sa ofere tuturor cititoarelor Kudika o reducere de 10% la achizitionarea oricarei carti din libraria virtuala CarteaDinRaft.ro. Iata recomandarile acestei saptamani:

A lucrat mai intai la Actuel, apoi se angajeaza, in 1984, la Libération, unde se ocupa cu demascarea unor cazuri de coruptie. Paraseste Libération in 1996, pentru a evita sa cada in rutina. Scrie cartea Pendant les «affaires», les affaires continuent, o meditatie asupra coruptiei, a dificultatilor intampinate de justitie pentru a-si indeplini rolul si asupra minciunii din mediul politic.

Intre 1998 si 2000, scrie patru romane, printre care Fericirea, roman erotic publicat in peste 20 de tari. In 2001, Denis Robert se apropie din nou de jurnalismul de investigatie cu ocazia unei anchete asupra conturilor secrete ale societatii luxemburgheze Clearstream. Aceasta ancheta este prezentata sub forma unei carti ce a facut senzatie (Révélation$) si a unui documentar (Les dissimulateurs) difuzat pe Canal + in ziua ziua aparitiei cartii in librarii.

Pret: 28,42 RON (TVA inclus) + reducerea de 10% oferita de CarteadinRaft.ro pentru cititoarele Kudika

Carte disponibila in libraria virtuala CarteaDinRaft.ro

Sa gatim cu Jamie. Cum sa devii un bucatar mai bun

Nici nu va pot spune cat de mult am visat sa scriu aceasta carte. Este cea mai grozava carte pe care am realizat-o vreodata si m-am straduit sa iasa o lucrare clasica si moderna in acelasi timp, valabila azi si pentru totdeauna. Indiferent daca sunteti student, un cuplu de tineri, un bucatar cu experienta sau un incepator in domeniu, va stau la dispozitie o sumedenie de retete simple si accesibile, cu care ii veti da gata pe membrii familiei si pe oaspeti. Cartea contine si informatii despre echipamentele de care consider ca aveti nevoie in bucataria dvs., sfaturi despre cum sa recunoasteti si sa gatiti diferite tipuri de carne, precum si sugestii privind cumpararea unor produse de cea mai buna calitate. Avand in vedere faptul ca se consuma din ce in ce mai multe alimente gata prelucrate, e trist ca oamenii nu mai au suficienta incredere in ei ca sa gateasca. Acum e momentul sa va afirmati si sa duceti mai departe fantastica dvs. mostenire culinara!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.