(P)Rapite si rasfatate in lux frantuzesc

Kudika
26 Noiembrie 2009

In fiecare saptamana pana pe 11 Decembrie, 2 femei din Romania vor fi rapite si rasfatate pentru o zi. Indrazneste sa fii tu urmatoarea! Intra in concurs!


In fiecare saptamana pana pe 11 Decembrie, 2 femei din Romania vor fi rapite si rasfatate pentru o zi. Indrazneste sa fii tu urmatoarea! Intra in concurs!

Ti-ai dorit mereu sa existe macar o zi in care sa ti se acorde atentie doar tie, in care sa te simti bine, sa iti placa tot ce este in jurul tau, sa fii sofisticata, rafinata, sa te bucuri de feminitatea ta? Ai visat, cu siguranta, la clipe in care sa traiesti intens luxul, eleganta si, de ce nu, misterul. Acum ai sansa ca aceaste dorinte sa ti se implineasca pentru ca lumile Lenor Parfumelle ti se deschid. Lasa-te rapita si rasfata intr-una din ele pentru o zi!

Parfumuri create de case celebre, colectii ale celor mai cunoscuti designeri de moda, luxul si exuberanta celui mai romantic oras, eleganta si gustul unic al unor mancaruri superbe, frumusetea unor locuri seducatoare, toate acestea inseamna farmecul frantuzesc.

Lenor Parfumelle a creat pentru tine Magnifique, Seduisante si Subtile, trei universuri frantuzesti , trei lumi unice care acum ti se deschid pentru a-ti oferi placeri intense, seducatoare si reconfortante. Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi rapita si rasfatata.

Timp de patru saptamani, te asteptam pentru a te alinta in cel mai pur si exclusivist stil frantuzesc. Fie ca esti o personalitate stralucitoare, fie ca esti seducatoare prin definitie, fie ca esti un caracter discret si plin de surprize, vrem sa te rapim si sa-ti dam timpul pentru tine pe care nu l-ai mai gasit de atata vreme.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri