Setari Cookie-uri

Concurs: Viata incepe vineri

Lansarea cartii "Viata incepe vineri" va avea loc la Carturesti, Cafe Verona, 18 decembrie, ora 18.00, iar evenimentul ii va avea drept Invitati pe Valentina Sandu-Dediu, Gabriel Liiceanu, Vlad Zografi.Cu aceasta ocazie, Kudika si editura Humanitas te invita la concurs!

Lansarea cartii "Viata incepe vineri" de Ioana Parvulescu va avea loc la Carturesti, Cafe Verona, 18 decembrie, ora 18.00, iar evenimentul ii va avea drept Invitati pe Valentina Sandu-Dediu, Gabriel Liiceanu, Vlad Zografi. Cu aceasta ocazie, Kudika si editura Humanitas te invita la concurs!

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne spui pe forum in ce zi a saptamanii incepe viata pentru tine si de ce.

Poti gastiga unul dintre cele trei pachete de carti formate din 2 carti ale Ioanei Parvulescu (dintre care un este, evident, "Viata incepe Vineri") oferite de editura Humanitas.

PARTICIPA ACUM!

Concursul se desfasoara in perioada 17.12.2009 - 02.01.2010.
Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti dupa data de 11.01.2009
Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum.
Utilizatorii care posteaza de mai multe ori acelasi raspuns intra in tragerea la sorti cu o singura sansa, la fel ca si cei care au postat o singura data.

Despre cartea " Viata incepe vineri"

Anul 1897. Un barbat este gasit fara cunostinta, in camp, langa Bucuresti, in zona „mosiei Baneasa“. Nimeni nu stie exact ce e cu el si fiecare banuieste altceva: e un escroc international care vrea sa-si piarda urma? Un criminal? Un bolnav? incetul cu incetul, in jurul lui se aduna o multime de oameni: un medic si fiica lui, un politist, un comisionar in varsta de 8 ani, care umbla prin toata Capitala cu scrisori si pachete si, nu in ultimul rand, gazetarii de la Universul.

Romanul, alert, cu un fir al actiunii semipolitist, cu personaje extrem de vii, dintre cele care-ti devin prieteni, se petrece in numai treisprezece zile: de vineri 19 decembrie pana la sfarsitul anului. Atmosfera lumii bucurestene din preajma anului 1900 este recreata ca-ntr-un film. Ajunge sa deschizi cartea si te afli, deja, acolo.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.