Setari Cookie-uri

Azi! Concert Shaggy cu intrare libera

Cunoscutul artist, detinator al unui premiu Grammy, va concerta live in aer liber in Piata Sudului. Intrarea este libera

Cunoscutul artist, detinator al unui premiu Grammy, va concerta live in aer liber in Piata Sudului. Intrarea este libera

Piata Sudului se pregateste sa devina scena pentru “Big Bang-ul” care anunta cea mai noua si spectaculoasa destinatie de shopping si distractie din Bucuresti – Sun Plaza. Concertul extraordinar al artistului international Shaggy va da startul seriei de evenimente dedicate inaugurarii. Show-ul lui Shaggy va alimenta cu energie marea petrecere de lansare astazi, 25 februarie, la ora 18:30, pe esplanada Sun Plaza si va urca centrul comercial in top-ul destinatiilor de shopping din capitala. Fanii sunt asteptati incepand cu ora 18:00. Cunoscutul artist, care a vandut mai mult de 20 de milioane de albume in toata lumea, va concerta in exclusivitate pentru Sun Plaza si publicul sau cele mai renumite hituri. “Fly high”, “What’s Love”, “Angel”, “Luv Me, Luv Me”, “It wasn’t me” si multe altele vor transforma Sun Plaza si Piata Sudului in cea mai mare petrecere a momentului.

“Salut, Romania! Va astept la Sun Plaza pe 25 februarie pentru a sarbatori deschiderea celui mai mare, mai faimos si mai spectaculos mall – singurul si unicul – Sun Plaza!! Ne vedem cu totii acolo!”, a fost mesajul trimis de Shaggy fanilor romani.

Nascut in Jamaica pe 22 octombrie 1968, Shaggy (Orville Richard Burrell) si-a inceput cariera artistica la inceputul anilor ’90. A cunoscut celebritatea rapid cu hitul “Oh Carolina” pe care l-a lansat in 1993 in primul sau album. La scurt timp, Shaggy a trecut la un nou nivel si in 2005 a lansat albumul “Boombastic”, pentru care a primit un disc de platina (peste 1 milion de copii vandute) si care i-a adus totodata premiul Grammy pentru cel mai bun album Reggae in 1996. “Boombastic” a fost un succes atat in Europa, cat si peste ocean, iar urmatoarele albume l-au mentinut in topurile muzicale. In 2000 Shaggy a lansat “Hot Shot”, albumul care l-a diferentiat de orice alt artist consacrat pe ringul de dans. A fost cel mai bine vandut album din 2001, cu peste 13 milioane de copii, si a fost pe primele locuri in topurile din Statele Unite, Marea Britanie, Germania si Australia. Albumul s-a vandut in peste 6 milioane de copii doar in Statele Unite. Printre cele mai populare hituri se numara “It Wasn’t Me” si “Angel”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.