Plimbare de weekend in GRADINA CU ARTISTI

Plimbare de weekend in GRADINA CU ARTISTI
Kudika
19 Martie 2010

Ateliere de creatie si de primavara: pictura, ceramica, fotografie,muzica, bijuterii si accesorii hand made

Bucuresti, 20 – 21 martie 2010
Ateliere de creatie si de primavara: pictura, ceramica, fotografie,muzica, bijuterii si accesorii hand made

Sambata si duminica, 20 si 21 martie a.c., la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu- Bulevardul I.C. Bratianu, nr.2, statia de metrou Universitate) pentru toti iubitorii de arta se deschide, in premiera, „Gradina cu Artisti”.

Evenimentul, care se va desfasura intre orele 11:00 - 19:00, cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica (pictura pe sticla, ceramica, fotografie, oua incondeiate, teatru, muzica) si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si acesorii „hand-made”.

Amatorii de „frumos” sunt invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in curtea Palatului Sutu si sa-si aleaga cadoul preferat de la expozitia de „hand-made”.

„Gradina cu Artisti” isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la atelierele de creatie. „Mesteri” priceputi, veniti din toata tara, vor incerca timp de doua zile sa dezvaluie celor interesati cate putin din secretele picturii pe sticla, a incondeierii oualor de Paste, a realizarii vaselor din ceramica sau a bijuteriilor „hand-made”.
Vizitatorii care isi doresc sa petreaca cat mai mult timp in atmosfera relaxanta a „Gradinii cu Artisti” se pot legana in hamace colorate si pot servi ceaiuri pregatite cu grija de ceainaria Serendipity.

Intrarea la expozitia de „hand-made” este libera.

Participarea la atelierele de creatie ale „Gradinii” se face pe baza de inscrieri, pretul unui bilet fiind de 5 lei.

Mai multe informatii se pot gasi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.