Kudika
19 Martie 2010

Ateliere de creatie si de primavara: pictura, ceramica, fotografie,muzica, bijuterii si accesorii hand made

Bucuresti, 20 – 21 martie 2010
Ateliere de creatie si de primavara: pictura, ceramica, fotografie,muzica, bijuterii si accesorii hand made

Artistul Daniel Zlota subliniază emoția fotografiei prin pictură, în expoziția Conversion, găzduită la TNB

Sambata si duminica, 20 si 21 martie a.c., la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu- Bulevardul I.C. Bratianu, nr.2, statia de metrou Universitate) pentru toti iubitorii de arta se deschide, in premiera, „Gradina cu Artisti”.

Evenimentul, care se va desfasura intre orele 11:00 - 19:00, cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica (pictura pe sticla, ceramica, fotografie, oua incondeiate, teatru, muzica) si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si acesorii „hand-made”.

Amatorii de „frumos” sunt invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate in curtea Palatului Sutu si sa-si aleaga cadoul preferat de la expozitia de „hand-made”.

„Gradina cu Artisti” isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la atelierele de creatie. „Mesteri” priceputi, veniti din toata tara, vor incerca timp de doua zile sa dezvaluie celor interesati cate putin din secretele picturii pe sticla, a incondeierii oualor de Paste, a realizarii vaselor din ceramica sau a bijuteriilor „hand-made”.
Vizitatorii care isi doresc sa petreaca cat mai mult timp in atmosfera relaxanta a „Gradinii cu Artisti” se pot legana in hamace colorate si pot servi ceaiuri pregatite cu grija de ceainaria Serendipity.

Intrarea la expozitia de „hand-made” este libera.

Participarea la atelierele de creatie ale „Gradinii” se face pe baza de inscrieri, pretul unui bilet fiind de 5 lei.

Mai multe informatii se pot gasi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com.

Traditia si modernismul impletite in colectia All Boutique

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.