Setari Cookie-uri

Rafturi de carti pentru gandurile tale!

Curtea Veche Publishing lanseaza noua campanie Rafturi de carti pentru gandurile tale destinata tuturor bloggerilor, prieteni ai cartilor. Daca aveti un blog, va place, cu siguranta, sa scrieti; noi presupunem ca va place, in egala masura, si sa cititi, asa ca va sarim in ajutor, oferindu-va cartile preferate de la Curtea Veche.

Pe alese! In sensul ca voi va veti alege, din Byblos, acele carti pe care le considerati „best of”. Voi numiti titlurile si noi venim si va umplem un raft din biblioteca numai cu romane pe spranceana, unul si unul.
Publicati eseurile pe blogurile voastre si dati un link catre acest post de pe blogul Curtea Veche, pentru a ne anunta ca participati la concurs. Va asteptam, timp de o luna, sa va ganditi la ce e buna literatura, de ce investiti timp si bani pentru a citit literatura si de ce va pasa atat de tare de vietile unor personaje. Si, la sfarsitul gandurilor, legati snur un eseu si apoi legati-l de blogul nostru de la Curtea Veche.
Fie ca cel mai bun sa castige! Va amintim ca pe podium va asteapta, printre altii, Orhan Pamuk, Vladimir Sorokin, Alejo Carpentier, Roberto Bolaño, Andrei Kurkov, Péter Esterházy, Ma Jian, Ray Loriga si Adolfo Bioy Casares.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.