Iubire vinovata

Iubire vinovata
Kudika
1 August 2011

Georgie Connolly pare sa aiba tot ce-si doreste - un sot pe care-l iubeste la nebunie si trei baieti absolut adorabili.

Autor: Nancy Woodruff
Colectia: Damen Tango
Editura: Nemira
Pret: 19,92 ron

Georgie Connolly pare sa aiba tot ce-si doreste - un sot pe care-l iubeste la nebunie si trei baieti absolut adorabili. Cand sotul ei, Peter, este promovat si i se ofera o slujba la Londra, familia pleaca bucuroasa din New Jersey si se muta in Anglia, unde Georgie pur si simplu renaste, reluandu-si cariera de actrita pe care o intrerupsese dupa nasterea copiilor. Mai mult, i se ofera rolul vietii sale, cel al Dorei Jordan – personalitate reala, cea mai vestita actrita din secolul al XVIII-lea si mama a treisprezece copii nelegitimi, dintre care zece conceputi cu un viitor rege al Angliei.

Insa tocmai acum, cand nu-i mai lipseste nimic, Georgie risca totul pentru o legatura cu consecinte de nebanuit.

Iubire vinovata, povestita de sotul lui Georgie, prezinta doua femei extraordinare, nascute la interval de doua sute de ani, care intampina aceleasi obstacole in viata si platesc pretul suprem pentru implinirea pasiunii.

Iubire vinovata are farmecul special al unui roman clasic: stil limpede si frumos, poveste puternica si sfasietoare. Nancy Woodruff este un cronicar intelept si fantastic al vietii de familie.“ - Maryo’Connell, autoarea culegerii Living with the Saints

Nancy Woodruff s-a nascut la Chicago. Detine o diploma de masterat in Arte Frumoase si Design la Columbia University, unde i s-a acordat Henfield/Transatlantic Review Award. A predat creative writing la Columbia si la Purchase College, New York University. S-a mutat apoi la Londra si a predat, timp de opt ani, in Richmond, la The American International University. Pe langa Iubire vinovata, a mai scris romanul Someone Else’s Child. In prezent, preda la New York University si locuiesti in Brooklyn, impreuna cu sotul ei si copiii lor.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri