Setari Cookie-uri

Cum sa-ti construiesti o relatie de cuplu?

In ultimul timp femeile urmeaza urmatorul trend, mai multi decat un singur El. In stitutia casatoriei se prabusteste, asta vedem cu totii, dar chiar nimeni nu mai vrea un singur partener? Daca n-ai mai multi esti pierduta, alungata de pe insula normalitatii.

Si ma-ntreb, cand vei avea timp si chef de o relatie cu El? Daca tiparul tau cere mai multi?
E cam greu sa te opresti din aceasta fuga de angajament si asta e cazul femeilor ranite in trecut, care se-ngropa in munca si-n spatele mastii de femei de succes. Toate categoriile merg bifate, e o scuza ieftina sa spui, acum lucrez la cariera mea si-n cinci an la familia mea, poti sa le impletesti firesc si spontan pe amandoua. In schimb, n-am vazut prea multe marturii de succes venite din partea amazoanelor, care folosesc si-nlocuiesc.

In aceasta declaratie se ascunde teama de viitor, ce-mi aduce implicarea totala intr-o relatie?

Deja derulez filmul, intalnire la clar de lumanare, declaratii de iubire si orgasme, dupa care, rutina, simulare si dureri de cap, de asta am eu nevoie? Nu-i mai bine sa-l pastrez si pe el pe langa casa? Asta-i limbajul unei persoane care se teme de respingere, de pierderea libertatatii, de dezamagiri, de responsabilitati, de asteptari, care-i sufocata de teama.

Odata ce ai invatat incotro se indreapta viata ta, nu mai
poti sterge ce ai aflat. lndiferent cit de infricosat esti, nu ai alta
posibilitate. Daca incerci sa faci altceva cu viata ta, vei simti mereu ca lipseste ceva.


James Redfied, profetiile de la celestine

O data ce te-ai lansat in aceasta calatorie iti va fi greu sa schimb cursul firesc si natural al selectiei partenerului si sa te angajezi intr-o relatie cu norma intreaga.
Cunosc atatea cazuri incat nu stiu pe care sa o prezint, toate au aceeasi forma, doar usoare nuante diferite, teama de abandon, de respingere, de ingradirea libertatii, de dezamagiri, dar toate au la baza, teama.

Ce-ar fi, ca de azi inainte sa vezi relatia de cuplu sub o noua lumina:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.